Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Προσφυγή στο ΣτΕ από Ενώσεις κατά της τροπολογίας Κοντονή!

Προβληματισμός επικρατεί στον χώρο των Ενώσεων και των δύο παρατάξεων με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τον διορισμό από τη FIFA της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.

Μάλιστα, κάποιοι σε επαφές που έγιναν το πρωί της Τρίτης (15/11) έριξαν την ιδέα για προσφυγή στο ΣτΕ κατά της "τροπολογίας Κοντονή" η οποία ψηφίστηκε την Πέμπτη 3/11 νομιμοποιώντας την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, που διόρισε η FIFA στην ΕΠΟ, σχετικά με τις συναλλαγές της με το δημόσιο και τους ιδιώτες και δίνοντας της τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις κατά παρέκκλιση του καταστατικού της ομοσπονδίας και των προβλεπόμενων οργάνων.
Επίσης υπάρχει η σκέψη να υπάρξει προσφυγή και για τη διάταξη του αθλητικού νόμου που αφορά τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες.
Οι Ενώσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουν χάσει την εξουσία που είχαν στην ΕΠΟ και ο ρόλος τους έχει περιοριστεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.
Ωστόσο, μία τέτοια κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε πιο σκληρή στάση από τη FIFA, όπως το "Grexit", καθώς μία τέτοια ενέργεια στρέφεται κατά της Επιτροπής που έχει διορίσει.

Soccerplus.gr - Ρεπορτάζ Β. Ποντικός




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου