Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (photos)

Άκρως επιτυχημένο ήταν το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (πρακτική και θεωρητική) από το ΕΚΑΒ Πατρών, που διοργάνωσε σήμερα (14/11) το απόγευμα η ΕΠΣ Ζακύνθου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου.

Το σεμινάριο (που ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ) παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μαθαίνοντας πως μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σώσουμε μία ζωή!!!
Παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο οι παράγοντες της ΕΠΣ Ζακύνθου, ο αρχιδιαιτητής Διονύσης Βοζαΐτης, διαιτητές, παρατηρητές αγώνων, παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατροί και φυσικοθεραπευτές αγώνων, αλλά και πλήθος κόσμου.
Το σεμινάριο  έγινε από τον χειρουργό – Ιατρό του Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας κ. Ιορδάνη Αμπατζίδη σε συνεργασία με διασώστες από το Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας, με ενημέρωση σε θέματα πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική καρδιοαναπνευστικής  αναζωογόνησης και στην χρήση φορητού απινιδωτή. Επίσης, οι Πρώτες Βοήθειες περιλάμβαναν εκπαίδευση σε (τραύμα, αιμορραγία, πνιγμονή από ξένο σώμα, τεχνητή αναπνοή, λιποθυμία, έγκαυμα, βασική υποστήριξη της ζωής κ.α). 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου