Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω της φωτιάς στην οικία του Μπίκα!

Άγνωστοι, που φαίνεται να ταυτίζονται με το ποδοσφαιρικό παρακράτος ξαναχτύπησαν μετά την «επίσκεψη» εκφοβιστικού τύπου, που έγινε στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς αυτή τη φορά έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα!

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο οποίος ορίστηκε με τις ευλογίες της FIFA και της ελληνικής Κυβέρνησης, ενημερώθηκε για το περιστατικό ενώ βρισκόταν στα γραφεία της ΚΕΔ για να κάνει τους ορισμούς της Β' και Γ' Εθνικής. Το συμβάν έγινε αμέσως μετά την ανάκληση των παραιτήσεων του Μπίκα αλλά και των άλλων δύο μελών στην ΚΕΔ, Τσαχειλίδη και Καλύβα.
Συγκεκριμένα ο Μπίκας δέχθηκε τηλεφώνημα, με το οποίο του γνωστοποιήθηκε ότι άγνωστοι έκαψαν τη μονοκατοικία που διατηρεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής! Ευτυχώς η γυναίκα και το παιδί του έλειπαν στη Θεσσαλονίκη.
Και τα τρία μέλη της ΚΕΔ έχουν τρομοκρατηθεί και διερωτώνται πού είναι επιτέλους το κράτος; Η ενέργεια αυτή φαίνεται πως ταυτίζεται με το ποδοσφαιρικό παρακράτος που δεν επιθυμία καμία αλλαγή στο ποδόσφαιρο και στη διαιτησία.

Αναβολή στα πρωταθλήματα
Μόλις έγινε γνωστή η επίθεση στην κατοικία του Γιώργου Μπίκα, η FIFA και ο επιτετραμμένος της στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσαν το περασμένο Σάββατο όπου τόνιζαν ότι αν υπάρξουν νέα εμπόδια στην απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Εξομάλυνσης μετά την απειλητική επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη, θα υπάρξει αναβολή, ελήφθη η σχετική απόφαση!
O πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, επικοινώνησε με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και κατόπιν η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την  στάση της.
Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

soccerplus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου