Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο Παρασκευή (02/12, 15:00) η κηδεία του Μαρίνου Πατήρη

Έχασε τη μάχη και έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ένας καλός φίλος και συμπολίτης, ο κτηνίατρος Μαρίνος Πατήρης, παλεύοντας όλες τις δυνάμεις του, για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο.

Κατέληξε σήμερα (01.12.2016), λίγο πριν το μεσημέρι. Έφυγε ήσυχα και αθόρυβα με ήθος, ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της ζωής του έχοντας πλάι του τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Αποφάσισε τη δική του έφοδο στον ουρανό. Τώρα που ο κόσμος μετακομίζει στην αποκοτιά.
Ηξερε από την πρώτη στιγμή τι είχε απέναντί του και όμως δεν το έβαλε κάτω ούτε ενα λεπτό. Μέχρι την τελευταία στιγμή διατηρούσε την αισιοδοξία του και το πάλεψε. Η μάχη ήταν άνιση…
Δεν υπήρχε στιγμή που να μην ήθελε να δημιουργήσει το καλύτερο για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους συμπολίτες του. Υπηρέτησε το επάγγελμάτου και τίμησε την φιλοζωία στην ουσιαστική της διάσταση. Και αυτό δεν ήταν τυχαίο αφού όποιος αντιμετώπιζε πρόβλημα ή ευρισκε αδέσποτο ή τραυματισμένο ζώο προσέτρεχε στις υπηρεσίες του.
Πολύ δύσκολο να μη σε έχουμε μαζί μας. Θα μας λείψουν η καλημέρα σου, τα σχόλια σου, η ζωντάνια, το αστείρευτο χιούμορ, η ευχάριστη διάθεση που μετέδιδες, η προσπάθεια να καλυτερέψεις με κάθε τρόπο τον τόπο σου, που τόσο αγαπούσες.
Λένε ότι, το πιο φθηνό πράγμα στον άνθρωπο, είναι η ευγένεια. Αν είχε αξία, ο Μαρίνος θα ήταν πολύ πλούσιος από αυτή. Έξυπνος και ωραίος άνθρωπος, μετρημένος και έντιμος. Άριστος σύμβουλος. Η ζωή και η δίψα για εμπειρίες τον είχαν σφυρηλατήσει. Άνθρωπος που για κανένα λόγο και ποτέ, δεν θα ήταν η αιτία για να στεναχωρηθεί δικός του και μη.
Μαρίνο, οι μνήμες δεν πεθαίνουν να το ξέρεις. Κέρδισες. Εσύ έλεγες ότι, αξία έχει εκείνο που αφήνεις πίσω σου…

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 3μμ στο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Μπόχαλης, ενώ η οικογένεια απεύθυνε έκκληση, αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα υπέρ του Ειδικού Σχολείου.

imerazante.gr






                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου