Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προβληματισμός και ανησυχία σε Καταστάρι & Τσιλιβή η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 14-15 Ιανουαρίου!

Μετά και το σημερινό (28/12) Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση, οριστικοποιήθηκε ότι η 10η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14 & 15 Ιανουαρίου, πράγμα που βρίσκει αντίθετες κάποιες ομάδες και κυρίως τον περσινό πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας, ΑΟ Τσιλιβή και τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, ΑΟ Κατασταρίου.

Και οι δύο παραπάνω σύλλογοι, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι των συμβουλίων τους, είχαν πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι η αγωνιστική αυτή (10η) θα γινόταν το διήμερο 7 & 8 Ιανουαρίου.
Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες και στην καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του Γενικού Γραμματέα, Μπάμπη Ραυτόπουλου με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο Γραμματέας μας έδειξε το χαρτί όπου είχε εισηγηθεί η συγκεκριμένη αγωνιστική να γίνει στις 7-8 Ιανουαρίου.
Τσιλιβή και Καταστάρι… «φωνάζουν» ότι όλα γίνονται για να προλάβει η Ζάκυνθος να ενισχυθεί στην περίοδο των μετεγγραφών!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι λόγοι είναι άλλοι και θα περιμένουμε την απάντηση της Ένωσης (γιατί σίγουρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από Τσιλιβή & Καταστάρι) για να τοποθετηθούμε ως zantesport.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου