Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΝΕΟΙ: Έσωσαν την παρτίδα στο φινάλε (3-3)! (photos)

Παραλίγο να… «αυτοκτονήσουν» οι Νέοι της ΕΠΣ Ζακύνθου αφού το 2-0 στο 29΄ έγινε 2-3 στο 56΄!!! Ευτυχώς όμως με ένα καταπληκτικό γκολ του Ντάνιελ Γουσέτη δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (88΄) κατάφεραν να γλυτώσουν την ήττα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 7ο  λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Κοτσώνης εκτέλεσε φάουλ, φέρνοντας την μπάλα στη καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εκεί οι αμυντικοί μπερδεύτηκαν και έστειλαν (κεφαλιά) την μπάλα στην εστία τους.
Στο 29΄ ο Γουσέτης (ο καλύτερος παίκτης του αγώνα) έβγαλε την ασίστ στον Δρόσο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0. Εκεί, οι παίκτες του Θανάση Σταματόπουλου πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Παπαδάτου.
Συγκεκριμένα, στο 40΄ και σε ολιγωρία της ζακυνθινής άμυνας ο Καμπανός έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καππάτος με σουτ θα μειώσει σε 2-1.
Στο 43΄ μπήκε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, με τον Καλαφάτη να βλέπει εκτός εστίας του τον Βλασόπουλο και με ένα σουτ από 35 μέτρα περίπου ισοφάρισε σε 2-2.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και ο αμαρκάριστος Καπανός με πλασέ πέτυχε το 2-3, σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!
Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 88΄ από σέντρα του Παπαδάτου ο Γουσέτης από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ θα πετύχει το τελικό 3-3.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κούλης και βοηθοί του οι Αλεξόπουλος και Δρακόπουλος, όλοι από την ΕΠΣ Ηλείας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Θανάσης Σταματόπουλος): Βλασόπουλος (46΄ Βαρβαρίγος), Μπράτης, Παπαδάτος, Κοτσώνης, Σταμίρης, Κωνσταντακόπουλος (62΄ Καλόφωνος), Γουσέτης, Μαρίνος, Δρόσος, Λογοθέτης, Βοζαΐτης (46΄ Κούτσης).


ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Καβαλιεράτος, Συριάτος, Παπαναστασάτος, Καμπανός, Καππάτος, Μανέντης (89΄ Κουρκουμέλης), Μιχαλάτος, Τζωρτζάτος (78΄ Τριανταφύλλης), Μπαλάσκας, Φωκάς, Καλαφάτης. 
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου