Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΠΑΙΔΕΣ: Με καταπληκτικό γκολ του Ζώντου… 2-1 την Κεφαλληνία/Ιθάκη (photos)

Κάνοντας, ίσως, το χειρότερό τους παιχνίδι οι Παίδες της ΕΠΣ Ζακύνθου κατάφεραν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης (79΄) να… «κλέψουν» τη νίκη από τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης.

Οι παίκτες του Αποστόλη Τζαμαλή βρέθηκαν σε κακή μέρα και χρειάστηκε στο α΄ μέρος ο τερματοφύλακας Ταμαρέσης να κάνει δύο καταπληκτικές αποκρούσεις και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.  Δύο λεπτά πριν το τέλος του α΄ μέρους (38΄) οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Αγαλιώτης για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Νάτση.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Ζακύνθου ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 41΄ Είχαν δοκάρι με τον πολύ καλό Κακολύρη. Όμως σε μία αντεπίθεση των παικτών του Διονύση Λιονάτου και συγκεκριμένα στο 71΄ ο Γασπαρής με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 79΄ η μπάλα «στρώθηκε» στον Ζώντο που με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση πέτυχε το τελικό 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Δρακόπουλο, όλοι τους της ΕΠΣ Ηλείας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αποστόλης Τζαμαλής): Ταμαρέσης, Παπαδόπουλος (77΄ Καψάσκης Σπ.), Κοτσώνης (74΄ Κάτσενος), Καψάσκης Θ., Ρίκος, Καλόφωνος, Ζώντος, Κολεύρης, Φιορεντίνος (41΄ Σαρακίνης), Κακολύρης, Αγαλιώτης.


ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Διονύσης Λιονάτος): Νάτσης (41΄ Αλυσανδράτος), Θεοτοκάτος, Φόης, Καραντίνος, Καβαλλιεράτος, Τζωρτζάτος, Βιτωράτος, Κούρτι, Λουκάτος (61΄ Καψογιώργης), Μουρελάτος (52΄ Λύτρας), Γασπαρής. 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου