Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήττες στο Μεσολόγγι

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ έδωσαν οι Μικτές της ΕΠΣ Ζακύνθου, που αντιμετώπισαν την ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας σε αγώνες που έγιναν στο Μεσολόγγι.
Οι Νέοι και οι Παίδες δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους πρώτους τους βαθμούς, αφού ηττήθηκαν στους εκτός έδρας αγώνες που έδωσαν, ωστόσο κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.
Οι Νέοι διατηρήθηκαν στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-0, ενώ οι Παίδες έχασαν με 4-1 σε ένα ματς που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Το «πάλεψαν» οι Νέοι
Πολύ καλά ξεκίνησαν το ματς οι Νέοι με το αντίστοιχο σύνολο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αφού ο Δρόσος στα πρώτα λεπτά είχε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά το 0-0 παρέμεινε για το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Θανάση Σταματόπουλου, να μην καταφέρνουν όμως να ελέγξουν τον ρυθμό της συνάντησης στο δεύτερο μέρος και να χάνουν εύκολα με 3-0. Παρόλα αυτά ο σύλλογος είχε καλή παρουσία απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.
ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΟΙ (Σταματόπουλος Αθ.): Βλασσόπουλος, Παπαδάτος (75’ Καλόφωνος), Λογοθέτης, Κοτσώνης, Σταμίρης, Κωνσταντακόπουλος, Γουσέτης Ντ., Μεταξάς Ελ., Κούτσης (80’ Γελαδάς), Δρόσος Ανδρ (78’ Γιαννούλης), Βοζαΐτης.

Δύσκολη δοκιμασία για τους Παίδες
Από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ έμειναν οι Παίδες του Αποστόλη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι και σε έναν αντίπαλο ιδιαίτερα ποιοτικό και να χάσουν με 4-1. Το μοναδικό τέρμα για το συγκρότημα από το νησί μας σημείωσε ο Τάσος Κακολύρης που στο τέλος απλά μείωσε το σκορ.
ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΕΣ (Τζαμαλής Απ.): Ταμαρέσης Δ., Καψάσκης Σπ. (55’ Καρατζάς Γ.), Κοτσώνης Σ., Καψάσκης Θ., Ρίκος Π., Καλόφωνος Δ., Σαρακίνης Α., Κολεύρης Κ., Ζώντος Σπ., Κακολύρης Τ., Αγαλιώτης Δ.

•Αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη ήττα για Νέους και Παίδες που δεν έχουν βαθμό στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ

•Ικανοποιημένοι ήταν πάντως οι προπονητές Θ. Σταματόπουλος (Νέοι) και Απ. Τζαμαλής (Παίδες) για την εικόνα των παικτών τους.

imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου