Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΖΑΟΑ: Η ιστορία έγραψε - Η γυναικεία ομάδα στην Α΄ Εθνική

Ξεκίνησε σαν Όνειρο...  Έγινε σύνθημα στα χείλη αυτών που το πίστεψαν... Μεταμορφώθηκε σε Πίστη..... κ τελικά έγινε Πραγματικότητα!!!

Τα Χρυσά κορίτσια του ΖΑΟΑ κατάφεραν αυτό..... που κανένας άλλος αθλητικός σύλλογος στην Ζάκυνθο δεν είχε καταφέρει πότε μέχρι σήμερα.....
Η Ιστορία Έγραψε!!!
Η Γυναικεία Ομάδα του Ζ.Α.Ο.Α. στην Ά Εθνική !!!

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου μετά και την ολοκλήρωση του τελευταίου Αγώνα της τελικής φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2016 στο Νότιο Όμιλο της Β'  Εθνικής, η επικράτηση της Ομάδας μας επί του Α.Ο.Α. Αργυρούπολης  με 2-1, σήμανε και την Ιστορική Άνοδο της Ομάδας στα Σαλόνια της Ά Εθνικής.


Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΑ, Διονύσης Μήλεσης, τόνισε για τη μεγάλη επιτυχία του ομίλου: «Είμαστε υπερήφανοι κ δικαιωμένοι που καταφέραμε μια τόσο μεγάλη διάκριση!! Οι κόποι κ οι προσπάθειες όλων όσων συμμετέχουν στις διαδικασίες του Ομίλου, μας έφεραν μπροστά στην μεγαλύτερη διάκριση ομαδικού αθλήματος, στην ιστορία του Ζακυνθινού αθλητισμού..... Η Ιστορία έγραψε.... Η γυναίκεια Ομάδα του ΖΑΟΑ κατάφερε το ακατόρθωτο και πέτυχε την Άνοδο την Α Εθνική!!! Ευχαριστώ τις αθλήτριες, τον προπονητή, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τα μέλη του ΔΣ και του Ομίλου, αλλά και όσους χαίρονται για αυτήν την μεγάλη επιτυχία.  Ελπίζω τώρα  αυτοί που πρέπει,  να μας δουν με άλλο «μάτι». Δεν υπάρχουν λογία».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου