Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κατάθεση... ανθρωπιάς από ΑΟ Κατασταρίου & ΑΝΟΖ

Με τον πιο θερμό τρόπο έδειξαν τη συμπαράσταση τους στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου και ο Αθλητικός Όμιλος Κατασταρίου.
Οι δυο σύλλογοι μοίρασαν δώρα στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου, θέλοντας να συμβάλουν από την πλευρά τους, στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Από το Καταστάρι το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης Γ. Κορακιανίτης και Α. Σκιαδοπούλου, ενώ επίσης ήταν εκεί ο προπονητής Παναγιώτης Γουσέτης και οι ποδοσφαιριστές Σ. Καραμαλίκης, Σ. Λιβέρης, Πάνος, Α. Κομιώτης, Π. Δρόσος, Μ. Μαρούδας, Κ. Κάρδαρης και Μεταξάς.
Από τον ΑΝΟΖ ήταν εκεί ο πρόεδρος κ. Κούτσης όπως και άλλα μέλη του σωματείου που στήριξαν και αυτά με τον δικό τους τρόπο το Ειδικό Σχολείο προσφέροντας δώρα και κάνοντας ευχές.
Ο κ. Κούτσης μιλώντας εκ μέρους του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου τόνισε «Η πρωτοβουλία δεν είναι τωρινή. Ο ΑΝΟΖ αρκετά χρόνια συνήθιζε να κάνει κοινωνικές δράσεις και ειδικά τα Χριστούγεννα. Ίσως μια δυο φορές να μην είχε γίνει, αλλά έχουμε σκοπό να το συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε αυτήν την πρωτοβουλία του ΑΝΟΖ. Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος αγάπης και προσφοράς και αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να σταθούμε δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου με μερικά δωράκια. Είναι μια απλή χειρονομία που θέλαμε να κάνουμε».
Από τη μεριά του ο προπονητής του Κατασταρίου Παναγιώτης Γουσέτης σημείωσε: «Ήρθαμε σήμερα εδώ με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου να δώσουμε αγάπη και δώρα. Να ευχηθούμε στους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους, καλή χρονιά με υγεία και θέλοντας να κλείσω θα πω ένα πράγμα. Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και αντίστοιχα η κοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού. Οι εκπαιδευτικοί είναι οι καλύτεροι προπονητές και τα παιδιά οι καλύτεροι αθλητές».
Φυσικά τα βλέμματα έκλεψαν τα μικρά παιδιά του Ειδικού Σχολείου με τους αθλητές να μοιράζουν χαμόγελα παντού και να τους δίνουν τα δώρα τους σε μια όμορφη πρωτοβουλία.

πηγή: imerazante.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου