Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: "Κύριοι της ΕΠΣ Ζακύνθου, απωλέσατε το σεβασμό μας" - Σκληρή ανακοίνωση της ομάδας του Πλάνου

Οριστικοποιήθηκε χθες Τετάρτη (28/12) η ημερομηνία διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιανουαρίου 2017, γεγονός που βρίσκει αντίθετες κάποιες ομάδες, μεταξύ αυτών δύο διεκδικήτριες του τίτλου, τις ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟ Τσιλιβή. 

Το Δ.Σ. του ΑΟ Τσιλιβή πριν από λίγο εξέδωσε μία καυστική ανακοίνωση κατά τις Ένωσης, που με τίτλο "ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΓΙΝΕ... ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ", αναφέρει τα εξής:

"Από το 1987 που ιδρύθηκε η ΕΠΣ Ζακύνθου, μέχρι σήμερα δεν έχει ξανασυμβεί να διακοπεί το τοπικό πρωτάθλημα για ένα μήνα. Η διοίκηση της ΕΠΣ είτε περιμένει χιονοθύελλα, είτε προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ο Ζακυνθιακός ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικός στην επανέναρξη και στο παιχνίδι με το Τσιλιβή.
Στην ομάδα της Ζακύνθου υπάρχει, από πλευράς μας, απόλυτος σεβασμός στην ιστορία της, η πλειοψηφία του συμβουλίου και των φιλάθλων του Τσιλιβή ήταν οπαδοί και συνοδοιπόροι στην πορεία της μέχρι την Β΄ Εθνική, όμως στη συγκυρία να αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία πρέπει να απολαμβάνουμε ίσα δικαιώματα και να έχουμε ίδια αντιμετώπιση, είτε λεγόμαστε Ζάκυνθος, είτε Τσιλιβή, είτε Καταστάρι, Λιθακιά, Αίολος κλπ.
Γνωρίζουμε το παρασκήνιο της απόφασης της ΕΠΣΖ. Το πρόγραμμα της Τρίτης που είδαν οι δημοσιογράφοι αλλά άλλαξε ως δια μαγείας την Πέμπτη, ποιοι ήθελαν την αλλαγή αυτή και ποιοι την υποστήριξαν;
Είσαστε υπόλογοι των πράξεων σας. Απωλέσατε τον σεβασμό τον δικό μας και αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στη διοίκηση σας.
Σας προτείνουμε το παιχνίδι μας με τη Ζάκυνθο να γίνει 28 Φλεβάρη, τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να το χαρούν όλοι οι φίλαθλοι του τοπικού.

ΥΓ: Όταν δίνεις το λόγο σου Πρόεδρε, πρέπει να έχεις και την πυγμή να τον κρατήσεις και να μην υποκύπτεις σε πιέσεις...
Εκ του ΔΣ
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου