Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Καταστάρι το «τρίποντο»… το Τσιλιβή τις εντυπώσεις! (photos)

Πραγματικό ντέρμπι ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι 300 και πλέον φίλοι του ζακυνθινού ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού, όπου ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Τσιλιβή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στο πρώτο 45λεπτο (όπου πέτυχαν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης) και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο (όπου «φωνάζουν» για γκολ που δεν μέτρησε υπέρ τους).
Σε ένα ματς που πήγε αρκετά στη δύναμη, ο διαιτητής Καλογεράκος απέβαλε με 2η  κίτρινη κάρτα τον Γιάννη Κομιώτη (69΄) και γενικώς άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με τον βοηθό Κώστα Ψάρρη για την επίμαχη φάση του 64ου λεπτού όπου (όπως ισχυρίζονται) η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος του Κατασταρίου στο διώξιμο του Κωστάκη. Πάντως με «γυμνό» μάτι και το οπτικό πεδίο που είχαμε εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Άλλωστε δεν έχουμε στο τοπικό την πολυτέλεια του replay!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
15΄ Σέντρα από δεξιά του Κάρδαρη, καρφωτή κεφαλιά του Καραμαλίκη, η μπάλα μόλις άουτ.
21΄ Σέντρα του Γιάννη Κομιώτη, ο Μυτιλήνης στην περιοχή θα επιχειρήσει το σουτ, ο Βασίλης Κλάδης θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
22΄ ΓΚΟΛ: Στην εκτέλεσή του θα πάει ο Λιβέρης που θα… «σημαδέψει» στο δεύτερο δοκάρι τον Αλέξανδρο Κομιώτη κι αυτός με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.
23΄ Νέο σουτ βαπό τον Μυτιλήνη και πάλι ο Β. Κλάδης σε καλή θέση θα διώξει σε κόρνερ.
28΄ Σέντρα του Βελλίδη ο Μαρούδας Μ. θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
56΄ Σουτ, εκτός περιοχής του Μαλαφούρη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
63΄ Κόρνερ Τσάνη, ο Γεωργίου την κεφαλιά και ο Διαμαντής σωτήρια σε κόρνερ.
64΄ Ο Βελλίδης θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Τσάνης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Κωστάκης με υπερένταση θα διώξει την μπάλα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι  η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.
69΄ ΑΠΟΒΟΛΗ: Με 2η  κίτρινη κάρτα θα αποβληθεί ο Γιάννης Κομιώτης.
81΄ Ο Τσάνης θα βρει τον Γεωργίου που θα επιχειρήσει το μακρινό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Κωστάκη και να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε κόρνερ.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Χαρακτινός, Κομιώτης Ι., Μαρούδας, Λιβέρης, Κομιώτης Αλ., Αρκαδιανός (90΄+ 2΄ Κουτσουπιάς), Κάρδαρης, Κωστάκης, Μαλαφούρης (68΄ Δρόσος), Καραμαλίκης, Μυτιλήνης.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Νίκος Ντόβρος): Κλάδης Β., Γιακουμέλος Π., Κωζής, Κόκας (70΄ Νικολόπουλος), Τσιριγώτης, Κλάδης Αγ., Βελλίδης, Γεωργίου, Μαρούδας, Κακολύρης, Κόλα (61΄ Τσάνης).





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου