Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μαχαιράδου! (photos)

Το χρονόμετρο έδειχνε το 90ο λεπτό του αγώνα Αστέρας Μαχαιράδου-Ζάκυνθος όταν... "πάγωσαν" όλοι όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου με αυτό που είδαν.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μαχαιράδου, Γιάννης Βοζαΐτης ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, στη μεσαία γραμμή κι ενώ η μπάλα παιζόταν στην περιοχή της ομάδας του.
Φυσικά ο διαιτητής Βασίλης Μπέης διέκοψε τη φάση και όλοι έτρεξαν πάνω στον Βοζαΐτη με πρώτους βέβαια τον γιατρό αγώνα κ. Γιαννακόπουλο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου και γιατρό Λεωνίδα Μαλιούφα οι οποίοι του πρόσφεραν τις βοήθειες τους έως να έρθει το ασθενοφόρο.
Τελικά ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο ΓΝΝ Ζακύνθου και αυτή την ώρα είναι καλά στην υγεία του!!!


Για την ιστορία… Δύσκολη επικράτηση (2-1) της Ζακύνθου
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή απόδοση της ομάδας της Ζακύνθου θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους. Το τελικό 1-2 αδικεί τους γηπεδούχους που (κατά την προσωπική μας άποψη) αν το πίστευαν θα μπορούσαν να… «τσιμπήσουν» το βαθμό της ισοπαλίας.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
8΄ Κεφαλιά Λούντζη, ο Πάστρας από κοντά δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε, η μπάλα θα περάσει άουτ.
10΄ ΓΚΟΛ: Ο Σόρα θα επιχειρήσει το δυνατό σουτ και ο Γιακουμέλος θα διώξει, αλλά η μπάλα θα στρωθεί στον Κίτο που με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση θα ανοίξει το σκορ (καταπληκτικό γκολ).
56΄ Εκτέλεση φάουλ του Βοζαΐτη, ο Μαρούδας από καλή θέση την κεφαλιά, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
67΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ του Βοζαΐτη, ο Σόρα στην περιοχή θα απομακρύνει με το χέρι και ο διαιτητής Μπέης θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Βοζαΐτης θα το εκτελέσει για το 1-1.
68΄ Κάθετη πάσα του Κομιώτη για τον αμαρκάριστο Μαλλιά που θα… καταφέρει να χάσει το γκολ.
71΄ Μακρινό σουτ του Καλαμαρά, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
80΄ ΓΚΟΛ: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέττα και 1-2.

83΄ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Κομιώτης θα εκτελέσει πλασαριστά το φάουλ για τον Κίτο που θα επιχειρήσει το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Θεόδωρος Παραστατίδης): Γιακουμέλος, Αντίοχος Χαρ. (73΄ Παραστατίδης), Κυβετός Στ., Μαρούδας, Λούντζης, Καλαμαράς, Μαρούδας Π. (69΄ Ντούσης), Παπαδάτος Ανδρ. (50΄ Κακολύρης Π.), Πάστρας, Βοζαΐτης, Κακολύρης Γ.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Διαμαντής, Κίτος, Κυριάζος, Κωστακιώτης, Φυτόπουλος, Μαλισόβας, Μαλλιάς (85΄ Μαρίνος), Πέττας, Σούρμπης, Κομιώτης, Σόρα (68΄ Μπιάζης).














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου