Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μόνο στην κορυφή το Καταστάρι! (photos)

Με τα γκολ των Μυτιλήνη και Καραμαλίκη ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε 2-0 του Ζακυνθιακού, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και έμεινε μόνος πρώτος λίγο πριν φύγει το 2016.

Όταν μία ομάδα (Ζάκυνθος) δεν έχει ούτε μία φάση για γκολ στο ντέρμπι κορυφής, τότε δεν μπορεί να ζητήσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΑΟ Κατασταρίου, ο οποίος ήταν πληρέστερος σε όλες τις γραμμές.
Οι γηπεδούχοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, ενώ σέντερ φορ έπαιζε ο Μαλλιάς ο οποίος είχε να… «παλέψει» με Αλέξανδρο Κομιώτη και Κώστα Αρκαδιανό!
Σε γενικές γραμμές το Καταστάρι ήταν ανώτερο και δίκαια πήρε τη νίκη που τον κρατάει μόνο πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι (σε χέρι αντιπάλων) στο 86΄ και 90΄, ενώ στο γκολ του Καραμαλίκη (72΄) υπάρχουν… «χλιαρές» διαμαρτυρίες ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος στο διώξιμο του Σπύρου Μαρίνου.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
8΄ Ο Δρόσος θα βρει στην αντίπαλη περιοχή τον Μαλαφούρη ο οποίος θα «σπάσει» την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, όμως δεν ακολούθησε κανείς συμπαίκτης του τη φάση.
9΄ Ο διαιτητής Αδαμόπουλος διακόπτει για λίγο το ματς, διότι μερίδα των φίλων της Ζακύνθου τον βρίζουν ρυθμικά.
28΄ ΓΚΟΛ: Ο Μυτιλήνης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και με αριστερό διαγώνιο σουτ θα νικήσει τον Διαμαντή και θα κάνει το 0-1.
41΄ Ο Λιβέρης θα εκτελέσει φάουλ, με τον Μαλαφούρη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ζακύνθου.
42΄ Ο Δρόσος θα κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
63΄ Σε αντεπίθεση του Κατασταρίου ο Καραμαλίκης θα βγάλει από τα αριστερά μόνο του τον Δρόσο που θα σημαδέψει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
72΄ ΓΚΟΛ:  Ο Κάρδαρης θα βγάλει τη σέντρα, ο Καραμαλίκης με διπλή προσπάθεια θα κάνει το πλασέ και ο Σπύρος Μαρίνος θα διώξει την μπάλα αφότου αυτή είχε περάσει τη γραμμή, κατά τον επόπτη Πυλαρινό που έτρεξε κατευθείαν στη σέντρα.
86΄ Ο Χρήστος Κομιώτης θα βγάλει τη σέντρα με τον Θανάση Τζιαφέρη να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να σταματάει στο σώμα παίκτη του Κατασταρίου και με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι και πέναλτι.
90΄ Πέναλτι ζήτησαν σε φάση που ο Γιάννης Κομιώτης προσπάθησε να διώξει, με τον διαιτητή Αδαμόπουλο να είναι κοντά και στις δύο φάσεις και να δείχνει συνέχεια στο ματς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τρουπιώτης Παναγιώτης): Διαμαντής, Φυτόπουλος, Μαρίνος, Μπιάζης, Κωστακιώτης, Κίτος (70΄ Τζιαφέρης), Μαλισιόβας (58΄ Κομιώτης), Πέττας, Μαλλιάς (75΄ Μαρούδας), Σούρμπης, Σόρα.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Γουσέτης Παναγιώτης): Χαρακτινός, Κομιώτης Ι., Δρόσος, Λιβέρης, Κομιώτης Αλ., Αρκαδιανός, Κάρδαρης (89΄ Πάνος), Κωστάκης, Μαλαφούρης (66΄ Μαρούδας), Καραμαλίκης, Μυτιλήνης.



Με τον φακό του zantesport...






























































1 σχόλιο:

  1. Επειδή και εγώ, όπως και εσείς φαντάζομαι, παρακολούθησα τον αγώνα, μπορώ να βγάλω πολλά συμπεράσματα, όμως με την διαφορά ότι εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος και μπορώ να πάρω το μέρος της μιας από τις δύο ομάδες. Εσείς όμως, ως δημοσιογράφος, είναι απαράδεκτο να παίρνετε φανερά και προκλητικά το μέρος του ΑΟ Κατασταρίου χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο λεξιλόγιο εναντίον της Ζακύνθου. μήπως τελικά πρέπει κάποιος να σας θυμίσει ότι δουλειά σας είναι να μεταφέρετε αντικειμενικά πληροφορίες, με λόγο ορθό και πλήρη, σε αντίθεση με αυτό που επιτελείτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή