Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΛΑΔΗΣ: "Δεν έχεις καταλάβει τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει κ. Πρόεδρε"!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Διονύσης Κλάδης, με αφορμή την καθυστέρηση της επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων και καταφέρετε προσωπικά στον Πρόεδρο, Λεωνίδα Μαλιούφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τα μαγειρέματα και το αλαλούμ που ζήσαμε και ζούμε τις προηγούμενες ημέρες σε ότι αφορά το πρόγραμμα και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προσωπικά παρότι δεν μου προξενεί καμία εντύπωση γιατί και το έχω επισημάνει και γνωρίζω πως λειτουργούν και πως θα συνεχίσουν να λειτουργούν κάποιοι από το Δ.Σ. της ΕΠΣ, θέλω να το καταγγείλω και να τους καλέσω για άλλη μια φορά να αλλάξουν ρότα. 
Να τους τονίσω ότι όταν είσαι διοίκηση στην ΕΠΣ Ζακύνθου, ένας και μοναδικός δρόμος υπάρχει. Να είσαι δίκαιος και αντικειμενικός με όλες τις ομάδες. Όποιον άλλο δρόμο ακολουθήσεις θα φας τα μούτρα σου. Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι την ευθύνη φέρει, έχει συνολικά το Δ.Σ και πρωτίστως ο πρόεδρος. Και να πω στον κ. πρόεδρο, ότι δεν χρειάζεται κ. Μαλιούφα να υπογράφεις ανακοινώσεις και να υμνείς την ηθική σου στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. 
Την ηθική σου και εντιμότητα σου μας έδειξες σε όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, σε φίλους και αντιπάλους σου, προπαντός σε «φίλους» σου στις πρόσφατες εκλογές τον Απρίλίο του 2016. Δεν έχεις καταλάβει ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ. Πρόεδρε πόσο χαμηλά έπεσες με τη στάση σου τότε, και πολύ περισσότερο δεν έχεις καταλάβει τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει τόσο εντός Ζακύνθου, όσο και εκτός Ζακύνθου σε όλους αυτούς που σε έβαλαν στην καρέκλα του προέδρου της ΕΠΣΖ. Καλή χρονιά κ. Μαλιούφα και καλή επιτυχία στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου που επικαλείσαι. 
Είμαι βέβαιος για την επιτυχία σου, έχουμε ήδη τα πρώτα δείγματα της εξυγίανσης. Ο νέος νόμος που έρχεται για την λειτουργία και εκλογή της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου περνάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο περιθώριο. Τα πάντα θα τα καθορίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (το αξίζει γιατί έχει ανεβάσει τόσο πολύ το επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που πρέπει να αναλάβει και το ερασιτεχνικό) και θα βοηθηθεί σίγουρα από τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας, το ερασιτεχνικό, όπως βοηθήθηκε η Ένωση μας την παραμονή των εκλογών από τον ΟΠΑΠ.
Δ. Κλάδης Πρώην μέλος ΕΠΣ Ζακύνθου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου