Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ολοσχερή καταστροφή εστιατορίου από πυρκαγιά (φωτο)

Την ολοσχερή καταστροφή ενός εστιατορίου στο Καλαμάκι Ζακύνθου είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες (20.01.2017) το απόγευμα μετατρέποντας σε στάχτες τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και την σκεπή στο εξωτερικό μέρος όπου και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση που έγινε προς το Τηλεφωνικό Κέντρο έκανε λόγο για εκδήλωση πυρκαγιάς στο χώρο του εστιατορίου το οποίο ευτυχώς δεν ήταν ανοιχτό καθόσον λειτουργεί ως εποχιακή -καλοκαιρινή- επιχείρηση.
Επί τόπου έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα την επιχείρηση κατάσβεσης, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην επεκταθεί στις δίπλα κατοικίες και επιχειρήσεις. Η προσπάθεια κατάσβεσης διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, ενώ δεν υπήρχαν τραυματισμοί.
Από την πρώτη στιγμή παρόντες στο περιστατικό ήταν και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, το σπίτι των οποίων βρίσκεται ακριβώς πίσω από την επιχείρησή τους και έδωσαν κατάθεση για το συμβάν.
Σε συνομιλία μας με τον ιδιοκτήτη κ. Κ.Ε του Ηλ. μας πληροφόρησε πως λόγω της εποχικότητας είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ωστόσο δεν αναφέρθηκε κάτι για έκρηξη στο σημείο. Το ίδιο ανέφεραν και περίοικοι που δεν είδαν κάτι περίεργο ή ύποπτη κίνηση.

Οι χώροι έχουν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου και βέβαια εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθόσον η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε υποστεί την ίδια καταστροφή με τον ίδιο τρόπο και πριν από 10 περίπου χρόνια.

Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ


πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου