Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο Ζαουάντ Ζαϊρί (;) - Νέες προσθήκες στο ρόστερ

Στην απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού. Απέκτησε τους Νίκο Τριανταφυλλίδη (αριστερό μπακ) και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (κεντρικός αμυντικός).
Ο Τριανταφυλλίδης είναι 24 ετών (31/10/1992) και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ηρακλή, Πανθρακικό, Βέροια, Κιλκισιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Βατανιακό, Ποντίους και Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Στη Ζάκυνθο έρχεται από τον Πιερικό, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός.
Ο Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στις 22/9/1995, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 του ΠΑΟΚ, στον Ηρακλή, στην Καστοριά, στον Πιερικό και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στη Ζάκυνθο ήρθε από τον Α.Σ. Ρόδου.

Επιστρέφει ο Ζαϊρί (;)
Ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός θα προβεί ακόμα σε 2-3 μετεγγραφές, ενώ έντονα ακούγεται στο νησί ότι γίνονται προσπάθειες να επιστρέψει στην ομάδα ο Ζαουάντ Ζαϊρί με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στην περίοδο των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή! Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει, με τον Ζαϊρί να φαίνεται… «ζεστός» να επιστρέψει στο νησί!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου