Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κίνηση ανθρωπιάς από έναν συνάνθρωπό μας – Γιατί όχι και μεις;

Στο πλευρό των παιδιών με νοητική καθυστέρηση, στη Μπόχαλη Ζακύνθου  βρέθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 ο ιδιοκτήτης του Café – Snack Bar YOLO”, Κώστας Κοντόσταυλος στην προσπάθεια που ξεκίνησε να προσφέρει φιλανθρωπική δράση στο νησί του.
Συγκεκριμένα ο κ. Κοντόσταυλος  βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Μπόχαλης, εκεί όπου τον δέχτηκαν ο Διευθυντής, Παναγιώτης Κλάδης με όλο το προσωπικό και φυσικά τα παιδιά!
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ο κ. Κοντόσταυλος μοίρασε στους μαθητές σφολιάτες και πορτοκαλάδες από το κατάστημά του, σκορπίζοντας το χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη την αγκαλιά και το ενδιαφέρον μας!!!
Ο κ. Κοντόσταυλος, εμφανώς συγκινημένος, τόνισε: «Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους του Ειδικού Σχολείου, γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καταπληκτική. Οι άνθρωποι αυτοί  μας δίνουν μαθήματα ζωής. Η σημερινή μας παρουσία εδώ, είναι η αρχή μιας σειράς δράσεων που θα κάνουμε σε ολόκληρο το νησί».

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία και καλό θα ήταν κι άλλες επιχειρήσεις να παραδειγματιστούν και να ξεκινήσουν κάτι παρόμοιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου