Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έκοψε την πίτα του ο Παναρτεμισιακός ΑΟ (photos)

Σε ζεστό και συνάμα οικογενειακό κλίμα, ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στον όμορφο χώρο της Ταβέρνας «ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ» στα Λαγκαδάκια.

Εκτός από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Μπάμπης Ραυτόπουλος, ο Αρχιδιαιτητής, Διονύσης Βοζαΐτης μετά της συζύγους του, Μαρίας Μουζάκη (υπεύθυνη Πολιτισμού & Αθλητισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου) και ο Πρόεδρος του ΑΟ Απόλλωνα, Διονύσης Κακολύρης.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της ομάδας, Ιωάννης Βαρβαρίγος και τυχερός της βραδιάς (κέρδισε το φλουρί) ήταν ο Β΄ Γενικός Γραμματέας, Νίκος Αρκαδιανός. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έγινε κλήρωση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τυχερός ήταν ο γιος του Προέδρου και τερματοφύλακας, Κώστας Βαρβαρίγος, ο οποίος κέρδισε ένα φούτερ με το σήμα της ομάδας.

Πριν την κοπή της πίτας, το Διοικητικό Συμβούλιο, βράβευσε για την προσφορά του στην ομάδα, τον πρώην Πρόεδρο και νυν Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΖ, Μπάμπη Ραυτόπουλο.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου