Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του

Στο Αμβούργο της Γερμανίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Λεωνίδας Κουτσούκης. Ο νεαρός άσος που ολοκλήρωσε τις προηγούμενες εβδομάδες την χημειοθεραπεία του στο νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, είναι ήδη στο εξωτερικό, μπαίνοντας πια στο τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του.
Ο Λεωνίδας που υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ήταν πολύ καλές, περιμένει από το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο να βρει τον κατάλληλο δότη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η «Ημέρα» επικοινώνησε με την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, η οποία σημείωσε ότι «Είμαστε σε αναμονή».
Να σημειώσουμε ότι μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος δότης μπορεί να περάσουν ακόμα και τρεις εβδομάδες, με την οικογένεια να παραμένει στη Γερμανία, προκειμένου να ολοκληρώσει την θεραπεία του Λεωνίδας και να γυρίσει υγιής πίσω στο νησί μας.
Φυσικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ο νεαρός άσος χρειάζεται και την οικονομική βοήθεια όλων για να γίνει άμεσα καλά. Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να στέλνουν χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό.
«ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA».


πηγή: imerazante.gr  Συντάκτης: Διονύσης Μπινιώρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου