Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Βαριά ήττα της Ζακύνθου από την Αχαΐα (1-5)




Η καλύτερη Ένωση που έχει περάσει φέτος από τη Ζάκυνθο, είναι αυτή της Αχαΐας, η οποία σήμερα το πρωί επικράτησε με 5-1 και με πολύ καλή εμφάνιση!
Οι παίκτες του Φίλιππα Σχοινά προηγήθηκαν μόλις στο 9ο  λεπτό με πλασέ του Σουράνη, από ωραία πάσα του Βασιλόπουλου. Στο 21΄ ο Νιφορόπουλος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-2 και στο 27΄ από πάσα του Βασιλόπουλου ο Σουράνης και πάλι με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 53΄ από κόρνερ του Καφεντζή, ο Μάλλιαρης με προβολή πέτυχε το 0-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 στο 62΄ με τον Μαρίνο που κοντρόλαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, αφού πρώτα αυτή χτύπησε στο δοκάρι. Το τελικό 1-5 σημείωσε ο Νιφορόπουλος στο 65΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Καλή η διαιτησία του Νίκου Σταυρόπουλου (Ηλείας) και των βοηθών του Αδαμόπουλου και Μάτσα (Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Κοτσώνης Ν., Μαρούδας (56΄ Κολέτσης), Μαρίνος, Θεοδόσης, Κυριάζος, Δρόσος, Τσουκαλάς, Δεδούσης, Τσιριγώτης, Μεταξάς (53΄ Παπαδόπουλος), Κοτσώνης Δ. (60΄ Λυμπερόπουλος).
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Φίλιππος Σχοινάς): Βασιλόπουλος, Ψύρρης (41΄ Σταμούλης), Καφεντζής, Χριστόπουλος, Αβραμόπουλος, Αντζουλάς, Σουρανής, Ράμα (55΄ Βέρρας), Μάλλιαρης, Νιφορόπουλος, Βασιλόπουλος (48΄ Φωτόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου