Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αστυνομικός Διευθυντής στα γραφεία της Ένωσης




Όχι, όχι δεν είχε καμία σχέση η επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ζακύνθου, Νίκου Ιωαννίδη στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με την Ε.Π.Ο. (είσοδος εισαγγελέα και ΣΔΟΕ).
Απλά, ο Ταξίαρχος (συνοδευόμενος από τον αστυνομικό και προπονητή του Α.Ο. Τσιλιβή, Παναγιώτη Τρουπιώτη) επισκέφτηκε την Ένωση για να δει τους συμπατριώτες του από την Αχαΐα, κατά την επίσκεψή τους στο νησί, λόγω των Μικτών ομάδων. Ο κ. Ιωαννίδης είδε πολλούς φίλους από την Πάτρα και μάλιστα είχε αρκετή ώρα συνομιλία με τον Θανάση Πλώτα, Πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλημάτων και στις Μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας (φωτό, κάτω).

Ο κ. Ιωαννίδης έχει λαμπρή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον Εθνικό Πειραιώς, όταν αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική!
Εκτός, από τη συνομιλία του με τους συμπατριώτες του, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους Κώστα Μαρίνο Ξανθό (Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου) και Μπάμπη Κλαυδιανό (Γενικό Γραμματέα) για θέματα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο (φωτό, πάνω).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου