Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Ξεκίνησαν τα έργα στον Πύργο




Άρχισαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, Δεν θα γίνει τελικά αντικατάσταση του χλοοτάπητα για να μην χρειαστεί να... ξενιτευτούν οι «ερυθρόλευκοι».
Όπως ήταν προγραμματισμένο,, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, τα έργα ανακατασκευής του χορτοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Και τα οποία γίνονται με την πρωτοβουλία του Βασίλη Γκαγκάτση και με δαπάνες της ΠΑΕ Πανηλειακός.
Όπως διασαφηνίστηκε, αυτό που θα γίνει στην παρούσα φάση, είναι επανασπορά χλοοτάπητα, με συγκεκριμένη μέθοδο. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί αυτή την εποχή. Αν υπήρχε ο χρόνος θα γινόταν και ολική, "εκ βάθρων", ανακατασκευή, αλλά στην παρούσα φάση, μπορούν και θα γίνουν αυτές οι εργασίες.
Ώστε και η ομάδα να έχει ένα νέο και ...κανονικό γήπεδο, αλλά και να μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της χωρίς να τη στερηθεί.

Αφού στο ερώτημα για το αν θα είναι έτοιμο το γήπεδο στις 1 Δεκεμβρίου (ίσως και μια μέρα πριν ή μετά, αφού δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβώς, απλά αναφέρεται η κεντρική εκείνης της αγωνιστικής) που υπάρχει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στον Πύργο, η διαβεβαίωση που δίνει η εταιρεία είναι ότι:  «Θα είναι έτοιμο τότε το γήπεδο και η ομάδα θα παίξει στον Πύργο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι».
Αυτή άλλωστε τη διαβεβαίωση, όπως πληροφορηθήκαμε, έχει ζητήσει αλλά κι έχει πάρει ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ώστε να δώσει το τελικό "οκ." για να γίνουν τα έργα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πάει για δυο διανυκτερεύσεις
 Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με πρωινό πρόγραμμα το Σάββατο. Ακολούθως θα βγει η αποστολή των διαθέσιμων παικτών που θα επιλέξει ο τεχνικός και θα αναχωρήσει για το Βόλο.
 Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της ώρας έναρξης του κυριακάτικου αγώνα, που είναι σαφώς αργά για τέτοια εποχή και υποχρεώνει την ομάδα σε δύσκολο ταξίδι επιστροφής για ώρες ως τα ξημερώματα της Δευτέρας, η διοίκηση της ομάδας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ώστε η αποστολή να κάνει άλλη μια διανυκτέρευση στο Βόλο, το βράδυ της Κυριακής.
 Εκτός δηλαδή από τη διανυκτέρευση το βράδυ του Σαββάτου, την παραμονή του αγώνα, να μείνει εκεί και μετά από αυτόν, και να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για την επιστροφή στον Πύργο, με πολύ καλύτερες βέβαια συνθήκες.

Πηγή: iliaoikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου