Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τα βλέμματα στους Αμπελόκηπους


 
Φάση από τον αγώνα κυπέλλου, Νέα Σάντα-Έσπερος

Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η αυλαία ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο με το παιχνίδι Βασιλικός-Αργάσι και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 11/11 με το ματς ΑΕ Ζακύνθου-Δόξα Πηγαδακίων. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στο Ρόιδο, όπου ο Έσπερος θα υποδεχτεί τη Νέα Σάντα. Ρεπό έχει η Α.Ε. Γερακαρίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα:




Σάββατο  9 / 11 / 2013

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ  (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)

Η νεοσύστατη ομάδα του Βασιλικού δεν έχει γευτεί ακόμα στο πρωτάθλημα τη χαρά της νίκης ή της ισοπαλίας και θα επιδιώξει το Σάββατο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Αργασίου που έχει ήδη 2 νίκες στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην  9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ.



Κυριακή 10 / 11 / 2013

ΕΣΠΕΡΟΣ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ (11:30, Γήπεδο Αμπελοκήπων)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Έσπερος θα υποδεχτεί τη Νέα Σάντα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και με ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τον Κεραυνό Βουγιάτου), έναντι της Σάντας που με 8 βαθμούς βρίσκονται στην 6η θέση. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Νέας Σάντας ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς. Οι δύο ομάδες συναντιόνται για δεύτερη φορά φέτος, αφού έπαιξαν και για το θεσμό του κυπέλλου (στις 8 Οκτωβρίου) σε ένα επεισοδιακό ματς με 4 κόκκινες κάρτες (δύο για κάθε ομάδα) με τη Νέα Σάντα να περνάει στην επόμενη φάση, επικρατώντας στην παράταση με 4-3.



ΠΕΙΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (11:30, Ενωσιακό γήπεδο)

Η ομάδα του Πειρατή, που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική το πρώτο της βαθμό, απέναντι στον Κοιλιωμένο, υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο τον Α.Ο. Αλυκανά που με 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (11:30, Γήπεδο Αγίου Λέοντα)

Παιχνίδι… για ένα ρόλο αυτό στον Άγιο Λέοντα, όπου ο Κοιλιωμένος υποδέχεται την Δόξα Λιθακιάς. Οι γηπεδούχοι, σε 5 αγώνες έχουν μόλις ένα βαθμό (2-2 με Πειρατή) και δείχνουν ότι και φέτος θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα. Από την άλλη, η Δόξα Λιθακιάς δείχνει μία αστάθεια στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 2 νίκες και 3 ήττες.



ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ (11:30, Γήπεδο Αγγερικού)

Ένα εύκολο πρωινό αναμένεται να έχει την επόμενη Κυριακή ο πρωτοπόρος Παναρκαδικός, που υποδέχεται στον Αγγερικό τον Κεραυνό Βουγιάτου, που έως τώρα τα πάει καλά, αφού σε 4 αγώνες έχει 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ αναβλήθηκε την πρ. αγωνιστική το παιχνίδι με τον Έσπερο. Βέβαια, απέναντι στον ισχυρό Παναρκαδικό δεν φαίνεται να έχει τύχη.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Πλάνου)

Στον Πλάνο, ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον πολύ ισχυρό φέτος Εθνικό Σκουλικάδου που σε 5 ματς έχει 4 νίκες και μία ήττα και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Αστέρας, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ευρεία, εκτός έδρας, νίκη με 5-2 επί του Αργασίου, σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.



Δευτέρα 11 / 11 / 2013

Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (15:00, Γήπεδο Πλάνου)

Η πολύ καλή φέτος Α.Ε. Ζακύνθου υποδέχεται την Δευτέρα το μεσημέρι στον Πλάνο την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Πηγαδακίων. Οι γηπεδούχοι (που έχουν κάνει και το ρεπό τους) σε 4 αγώνες έχουν τρείς νίκες και μία ήττα και δείχνουν ότι φέτος πάνε για άλλα… Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, πραγματοποιώντας ριζική ανανέωση στο ρόστερ τους, θα λέγαμε ότι είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου