Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Και τώρα… Κορωπί



 Ίσως την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται αυτή την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στο Κλειστό της Παναγούλας, η ΑΓΕΖ. Ο λόγος για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου που μπορεί σε 4 αγώνες να έχει 2 νίκες και 2 ήττες, δεν παύει όμως να είναι μία ισχυρή δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα και στον όμιλο της ΑΓΕΖ.
Μάλιστα, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, όλοι οι… μπασκετικοί που ασχολούνται με την Γ΄ Εθνική έλεγαν πρώτο το Κορωπί και ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο.
Βέβαια, αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το προπονητικό τιμ των «ερυθρόλευκων» και έχει περάσει στους παίκτες τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα.
Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση των Ταυρόπουλου-Θεοδώση. Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε στην Πάτρα, την πρ. αγωνιστική, από τον Προμηθέα στην παράταση (73-68), όμως έπαιξε καλό μπάσκετ και η αναμέτρηση κρίθηκε στα σημεία. Μπορεί να υπάρχει μία πικρία για το γεγονός ότι πήρε το κίτρινο αντί για το ροζ φύλλο αγώνα, όμως η καλή απόδοση είναι αυτή που κρατάνε περισσότερο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
Χθες το βράδυ το ανδρικό τμήμα έφαγε στο γνωστό Εστιατόριο «ΣΤΑΘΜΟΣ», όπου το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως το Σάββατο.
Τέλος, την πρ. εβδομάδα, στο Κλειστό της Παναγούλας έγινε φωτογράφιση της ομάδας, με σκοπό να μπαίνει στην αφίσα που θα κυκλοφορεί στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (φωτό).

Όλοι οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων»
Έχουν περάσει τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 1ο  Όμιλο του Νότου, όπου αγωνίζεται και η ΑΓΕΖ και η «ΗΜΕΡΑ» σας παρουσιάζει ποιοι έχουν πετύχει τους 225 πόντους των «ερυθρόλευκων» στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, με Α.Ο. Αγρινίου (εκτός), Γ.Σ. Μεσσήνης (εντός) και Προμηθέα (εκτός). Πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής είναι ο Κώστας Ακτύπης με 41 πόντους (μ.ο. 13.7). Αναλυτικά:
Ακτύπης 41 (3), Χαλβατζής 36, Σκούφης 34 (5), Μπονίκος 29, Κοτσέτας 29 (2), Τζινόπουλος 20, Νικολόπουλος 14 (1), Καρακωσταντάκης 13 (3), Ζάγκλας 7, Χαϊκάλης 2.
Σύνολο ενεργητικού-παθητικού: 225 (μ.ο. 75) - 202 (μ.ο. 67,3). Τρίποντα: 14.
*Σκόρερ και τρίποντα είναι συγκεντρωτικά, ανεξάρτητα από το σε πόσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.

Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία
Η διοίκηση της ΑΓΕΖ ευχαριστεί πολύ τον πρόεδρο και το Διοικητικό συμβούλιο του Προμηθέα για την φιλοξενία που επεφύλαξαν στο Δ.Σ. του σωματείου μας, στον Δήμαρχο Ζακύνθου  και σε αρκετούς φίλους του σωματείου μας που επίσης ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας.
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κος Μποζίκης  ταξίδεψε στην Πάτρα για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ του νησιού μας σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και σε αυτό το μεγάλο ταξίδι στην Γ΄ Εθνική πολλές φορές έχει δείξει έμπρακτα ότι είναι συνοδοιπόρος.

Που παίζουν Έφηβοι και Παίδες
Το Εφηβικό τμήμα της ΑΓΕΖ, την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύει για Πύργο, όπου στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Κλειστό του Πύργου το αντίστοιχο τμήμα του Πανηλειακού.
Το Παιδικό παίζει στο Κλειστό των Λεχαινών, με το αντίστοιχο του Στρουσίου την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 2 το μεσημέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου