Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Βαριά ήττα (5-0) από τη Νίκη στο Βόλο


Δυστυχώς για άλλο ένα εκτός έδρας αγώνα η Ζάκυνθος δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και μάλιστα σήμερα γνώρισε βαριά ήττα από την ανώτερη Νίκη Βόλου με 5-0! Η Ζάκυνθος για 4ο  παιχνίδι εκτός δεν μπορεί να πετύχει γκολ και δέχεται εύκολα και πολλά.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα από τους συναδέλφους του magnesiasports.gr:

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Νίκη στο παιχνίδι αφού με το "καλησπέρα" πέτυχε γκολ! Οι κυανόλευκοι, προειδοποίησαν με τον Ανιέτε, που ζήτησε πέναλτι στην πρώτη επίσκεψη της Νίκης στην περιοχή, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και μόλις στο 3' ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με συρτό σουτ βρήκε δίκτυα και έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ζάκυνθος απάντησε με κεφαλιά του Βολιώτη Οικονόμου, δύο λεπτά μετά, που σταμάτησε στο δοκάρι... Κι ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προσπαθούσε να αντιδράσει στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκε, στο 9' ο Ανιέτε με ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0!

 Από το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν να μετατρέπουν το ματς σε τυπική διαδικασία...
Η μοναδική απειλή για την εστία της Νίκης ήταν ο Βολιώτης Οικονόμου στο πρώτο μέρος. Ο Αποστολίδης όμως μπλόκαρε εύκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Ζακύνθου στο 20'. Τρία λεπτά μετά ο Μανουσάκης συνεργάστηκε ωραία με τον Τζιώρα και έπιασε το σουτ μέσα απο την περιοχή για να φύγει η μπάλα άουτ. 
Η Ζάκυνθος πάντως έδειχνε να μη θέλει να παρατήσει το ματς και είχε και δεύτερο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Πετράκου στο 31'. Επτά λεπτά μετά ο Γέσιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκότοβος πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας όμως πάνω από την εστία του Όντο. Το παιχνίδι πάντως παρά τα δυο γκολ της Νίκης και τα δύο δοκάρια της Ζακύνθου δεν είχε ρυθμό, με τους κυανόλευκους να δείχνουν ικανοποιημένοι από αυτο το 2-0 και να έχουν... κατεβάσει ταχύτητα. 
Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό. Η Νίκη χωρίς να πατήσει γκάζι, διαχειρίζονταν έξυπνα το παιχνίδι και προσπαθούσε να διαφυλάξει το υπέρ της 2-0. Στο 53' ο Ανιέτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το ορίζοντιο δοκάρι, ενώ στο 55' ο Ισπανός με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ, σε ένα μοναδικό τετ α τετ με τον Όντο. Η Νίκη έστω και στο... ρελαντί έψαχνε και το τρίτο γκολ στην επίθεση. Σουτ του Τζιώρα κόντραρε και πέρασε άουτ στο 59' για τους γηπεδούχους. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε από τον Γκότοβο στο 66'.
Ο Γέσιτς εκτέλεσε φάουλ και ο υψηλόσωμος αμυντικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έγραψε το 3-0. Οι κυανόλευκοι δεν έδειχναν να θέλουν να σταματήσουν. Ο Τζιώρας σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα μετά από ασίστ του Ανιέτε στο 75' κάνοντας το 4-0 και ο Τσίτας που μπήκε αλλαγή άνοιξε και αυτός λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα... Ο Ανιέτε και πάλι ήταν ο δημιουργός και ο νεαρός επιθετικός της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε στο 84' να κάνει το τελικό 5-0.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Μπακάλης, Αναστασόπουλος (Σεϊμάν), Μανουσάκης, Ανιέτε, Γέσιτς (73' Χαρτσιάς), Τζιώρας (77' Τσίτας)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Όντο, Τσερκετάνι, Νομικός (17' Μπίρης), Φωτιάς, Νικολόπουλος (44' Κυριακίδης), Οικονόμου, Γιώρης, Πετράκος, Τορεσάνι, Ότα, Σολφερίνο (60' Κουνσόλο).


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος (1ος)
Παναιγιάλειος-Φωκικός 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 0-0
Φωστήρας-Χανιά 0-2
Καλλιθέα-Επισκοπή 1-0
Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Πανηλειακός-Παναχαϊκή (18:00)

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου
Γλυφάδα-Βύζας Μεγάρων (15:00)

Βόρειος όμιλος (2ος):

Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 5-0
Βατανιακός-Καβάλα 1-1
Αιγινιακός-Τύρναβος 3-3
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου 1-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 1-0

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου
Απόλλων Καλαμαριάς-Κέρκυρα (16:00)
Ηρακλής-Δόξα Δράμας (18:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου