Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Έπεσε σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία και στην Β΄ ολοκληρώνεται αύριο η 6η  αγωνιστική. Στα σημερινά ματς της Α΄ η Θύελλα πέρασε δύσκολα από την έδρα του Παναρτεμισιακού (0-1), ενώ τα άλλα δύο ματς τελείωσαν ισόπαλα 1-1. Αναλυτικά:






ΑΓ  ΛΕΩΝ - ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ      1-1
Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, το τελικό 1-1 κρίνεται ως δίκαιο αποτελέσμα. Πάντως το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού στο 20΄ ο Σταύρος Κόρδας του Αστέρα, ένιωσε το πόδι του να κολλάει στο πλαστικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο διαιτητής Μπέης έβγαλε από το τσεπάκι του δύο φορές την κόκκινη κάρτα (μία για κάθε ομάδα).
Οι φιλοξενούμενοι στο 17΄ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Κωστής εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ και ο Σαράντης Μπάστας, άθελά του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 75΄ όταν ο Μαλαφούρης με σέντρα βρήκε τον Μάριο Μαρούδα κι αυτός με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το Μαχαιράδο είχε μοναδική ευκαιρία στο 87΄ να φύγει με το «τρίποντο», όταν ο Κακολύρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Λούτα, αλλά ο τερματοφύλακας των «λιονταριών» απέκρουσε σωτήρια.
Οι φιλοξενούμενοι «έχασαν» στον 57΄ τον Νίκο Γούλιαρη που είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τομ Κλάδης, για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπέης Β., με βοηθούς τους Τρομπούκη και Πλέσσα.

ΑΣ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ (Νίκος Λιβέρης): Λούτας, Μαλαφούρης Γ., Κλάδης Τομ., Μπάστας Σαρ., Ζώντος (46′ Μπάστας Αν.), Βιάζης, Μαρούδας Μαρ., Μαρούδας Μαρ. Ι., Μαρούδας Π. (57′ Γελαδάς), Μάργαρης Χ. Ν. (69′ Μάργαρης Λ. Ν.), Λούτζης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος, Αντίοχος Χ., Βάλβης, Κόρδας (λ.τρ. 20 Τσιλίκης Επ.), Γούλιαρης, Σέλληνας, Ντούσης, Κωστής, Πάστρας, Τόδρη Ηλ., Κακολύρης.


Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  1-1
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι… των ουραγών της Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα και του Ελατιακού. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο και σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα απ’  όλους. Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Καρτσακλή άνοιξαν το σκορ στο 31΄ με τον… «συνήθη ύποπτο», Αλέξανδρο Τσουκαλά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και μάλιστα από μακρινή απόσταση. Η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65΄ με σουτ εντός περιοχής του Προβατά και έκτοτε οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν άλλες αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Και οι δύο ομάδες, εκμεταλλευόμενες την ήττα του Αχιλλέα, «ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χάρης Πέττας (καλός) και βοηθοί του ήταν οι Μποζίκης, Ψάρρης (καλοί).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Στεριώτης Ζ., Παπαδάτος Π., Μπελέρης, Μούσουρας, Προβατάς, Γιατράς, Βαρυπάτης, Πλέσσας Π., Ματαράγκας, Ασίμης, Λιβέρης.
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Συνετός, Τσουκαλάς Π., Θεοδώσης Ν., Πυλαρινός Ι. (70′ Τσουκαλάς Δ.), Θεοδώσης Μπουρλίτσης Ν. (80′ λ.τρ. Μανδηλάς), Στραβοπόδης Π., Σπίνος, Θεοδώσης Φιότζος, Τσουκαλάς Δ., Φραγκογιάννης, Τσουκαλάς Αλ.




Α.Ο. ΠΑΝΑΡΤΕΜIΣΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ        0-1
Τα βρήκε… σκούρα η Θύελλα Αμπελοκήπων χθες στο γήπεδο του Μαχαιράδου, όπου επικράτησε δύσκολα του Παναρτεμισιακού Α.Ο. με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους, όμως από τη μία η εξαιρετική εμφάνιση του έμπειρου τερματοφύλακα, Ντίνου Κυπριώτη και από την άλλη η… αδυναμία στο να τελειώνουν τις φάσεις, έφερε αυτή την αγχώδης νίκη. Μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Νικολόπουλο στο 26΄. «Χρυσός» σκόρερ ο Νίκος Κακολύρης.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν στηθεί στον αγωνιστικό χώρο από τον Νίκο Βεντουρή, έκλειναν καλά τους χώρους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στη φάση του 86΄ θα είχαν αποσπάσει την ισοπαλία.
Στο 4΄ ο Κακολύρης από πλεονεκτική θέση θα κάνει το σουτ και ο Κυπριώτης θα διώξει με το δεξί χέρι. Η μπάλα θα φτάσει στον Σπύρο Μαρίνο που θα κάνει το σουτ, με τον Κυπριώτη να διώχνει εκ νέου και με την μπάλα να στήνεται και πάλι στον Μαρίνο που θα σουτάρει και πάλι, αλλά ο Κυπριώτης θα διώξει σε κόρνερ!
Στο 26΄ ο Ματαράγκας θα κάνει το σουτ και ο Κυπριώτης θα διώξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα στρώνεται στον Νικολόπουλο που θα κάνει το δυνατό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 29΄ ο Σπύρος Μαρίνος, εντός περιοχής, θα επιχειρήσει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, σε κόρνερ. Το γκολ για την Θύελλα ήρθε στο 36΄ όταν ο Ματαράγκας έβγαλε την πάσα για τον Κακολύρη και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κυπριώτη.
Στην επανάληψη και στο 47΄ ο Νικολόπουλος πάσαρε στον σκόρερ, αλλά και πάλι ο Κυπριώτης μπλόκαρε την μπάλα. Τέλος στο 86΄ η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, χάνεται, με τον Τάρε να εκτελεί φάουλ, η μπάλα να φτάνει στην περιοχή όπου υπήρξε σύγχηση από τους αμυντικούς, ο Ραυτόπουλος κάνει το σουτ η μπάλα κοντράρει, στρώνεται στον Κορφιάτη το σουτ του οποίου μπλοκάρει την μπάλα ο Λέανδρος Διαμαντής.
Πολύ καλή η διαιτησία του Άγγελου Αδαμόπουλο και των βοηθών του Μπάστα και Μάτσα.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Βεντουρής): Κυπριώτης, Τάρε, Κλαυδιανός, Αρβανιτάκης, Φετσάνης, Ζανφιράκε, Κορφιάτης (90+ λ.τρ. Θέμελης), Ζούγρας, Κλάδης Ν., Ραυτόπουλος, Λιβέρης Σπ.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΚΗΠΩΝ (Κώστας Κλάδης): Διαμαντής, Μπουζιάνος, Βεντουρής Δημ., Βυθούλκας, Μαρίνος Ι., Κομιώτης Ι., Νικολόπουλος (62′ Τσιριγώτης), Κακολύρης, Σοφός Δ., Ματαράγκας (82′ Γιακουμέλος), Μαρίνος Σπ. (71′ Μαρούδας).





Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΛΑΝΟΣ - ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ     1-1

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ      2-2

ΠΕΙΡΑΤΗΣ - ΑΛΥΚΑΝΑΣ      (αναβλήθηκε)

ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ -  ΛΙΘΑΚΙΑ   1-1

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΒΟΥΓΙΑΤΟ  4-1


ΔΕΥΤΕΡΑ  11/11/2013
Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ    ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ    ΩΡΑ : 15.00

ΨΑΡΡΗΣ - ΜΠΕΗΣ - ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου