Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τραγωδία με τρεις νεκρούς στο «Arena Corinthians»!


Μέρος του στεγάστρου στο μουντιαλικό στάδιο κατέρρευσε μαζί με γερανό που χρησιμοποιούνταν στα έργα και παρέσυρε στο θάνατο τους άτυχους εργάτες
Η Βραζιλία προετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ένα φοβερό δυστύχημα που συνέβη χθες έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, μέρος του στεγάστρου στο στάδιο της Κορίνθιανς κατέρρευσε μαζί με γερανό που χρησιμοποιούνταν στα έργα και παρέσυρε στο θάνατο τρεις εργάτες! Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο έδαφος έπεσε μάζα βάρους 500 τόνων, κάτι που σημαίνει πως οι νεκροί θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι.
Όπως και να 'χει, πλέον οι Αρχές διενεργούν ανακρίσεις για τα αίτια του δυστυχήματος, την ώρα που είναι γνωστό πως οι διοργανωτές βιάζονταν να παραδώσουν τα στάδια προς χρήση αφού σε ένα μήνα λήγει η σχετική διορία της ΦΙΦΑ για τα μουντιαλικά γήπεδα.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κορίνθιανς εκφράζει δημόσια τη βαθιά του θλίψη για το δυστύχημα στην" Arena Corinthians". Δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κορίνθιανς.


Πηγή:  a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου