Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ: «Θα εκπροσωπήσω για ακόμη μία χρονιά το νησί εκτός Ελλάδος»


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ζακυνθινός διαιτητής, Δημήτρης Κωστάκης θα συμμετέχει σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σάλας. Συγκεκριμένα, μετά τις δύο συνεχόμενες, επιτυχημένες χρονιές, η διοργανώτρια αρχή τον καλεί εκ νέου να διαιτητεύσει αγώνες και μάλιστα γι άλλη μία χρονιά θα είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα σφυρίξει!
Φέτος, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Λόμμελ Βελγίου, από 25 έως 29 Νοεμβρίου. Κι ενώ ήδη ο ζακυνθινός ρέφερι ετοιμάζει… βαλίτσες, έκανε δηλώσεις στην «ΗΜΕΡΑ».


Ο Δημήτρης Κωστάκης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διαιτητεύσω αγώνες του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σάλας, που θα πραγματοποιηθεί από 25-29 Νοεμβρίου, στο Λόμμελ του Βελγίου. Θα εκπροσωπήσω για ακόμη μία χρονιά το νησί εκτός Ελλάδος και θα ευχαριστήσω όσους με πίστεψαν. Με την πρόσκλησή μου, ανταμείβομαι με τον καλύτερο τρόπο από την παρουσία μου στα προηγούμενα τουρνουά 2011, 2012. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και φέτος, γυρνώντας με πολλές εμπειρίες και αναμνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου