Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Μοίραζε χαμόγελα και αγκαλιές (και) στη συνέντευξη τύπου  ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο, σε αντίθεση με τον Άγγελο Διγκόζη που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό πρώτο 45λεπτο της ομάδας του. Εκτός από τους δύο προπονητές, στη συνέντευξη τύπου βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Μπίρης (Ζάκυνθος) και Χρήστος Ζυγκερίδης (Τύρναβος). Αναλυτικά:




ΚΟΛΟΝΕΛΟ ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ (Προπονητής ΠΑΕ Ζάκυνθος): « Ήταν μία πολύ όμορφη νίκη. Έτσι ακριβώς είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Οι παίκτες μου ακολούθησαν τις οδηγίες μου. Μεγάλη τύχη για μένα που έχω ένα καλό γκρουπ παικτών, που σιγά-σιγά αναπτύσσεται και δείχνει τις δυνατότητές του. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς. Κάθε νίκη για μας και την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή, είναι χρυσάφι. Πολύ σημαντικοί οι 3 βαθμούς που ήρθαν μετά από νίκη μέσα στην Δράμα. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίξαμε με μυαλό και καρδιά».

ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (Προπονητής ΠΑΕ Τύρναβος): «Μετά από μία μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, δυστυχώς ήρθε αυτή η… κρύα ήττα από τη Ζάκυνθο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Κάτι δεν κάναμε (έκανα) καλά μέσα στην εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Πρέπει αυτή η ήττα να μας γίνει μάθημα. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Καβάλα και θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να δουλέψουμε έτσι ώστε να έρθει η νίκη. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο».

ΜΠΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Παίκτης ΠΑΕ Ζάκυνθος): «Κάναμε μία σημαντική νίκη, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πλέον παίζουμε ως ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να ήμαστε προσγειωμένοι και να μην πάρουμε αέρα. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Σε ότι αφορά το ματς, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους και παίζοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πήραμε την πολύτιμη νίκη. Καλή συνέχεια στον Τύρναβο».


ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Παίκτης ΠΑΕ Τύρναβος): «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου και δεχτήκαμε τα γκολ. Συνεχίζουμε, κοιτώντας μπροστά, με το κεφάλι ψηλά. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο».

Ζυγκερίδης (αριστερά) και Μπίρης στη συνέντευξη τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου