Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»


Καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του IONIAN CHANNEL, ήταν την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ, ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, που ήταν από τους διακριθέντες στο ιστορικό «διπλό» της ομάδας, στην Δράμα.


Για το συγκεκριμένο ματς, τόνισε: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία βαριά ήττα στον Βόλο από την Νίκη, από την οποία στεναχωρήθηκαν πολλοί στο νησί. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα και το πληρώσαμε. Το ότι μετά το ματς του Βόλου δεν γυρίσαμε στο νησί, αλλά μείναμε στη Λυδία, σίγουρα μας έκανε καλό. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία και είχαμε αρκετό χρόνο, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί να δούμε τα λάθη μας και να πάμε στην Δράμα με μοναδικό στόχο για να αποδείξουμε ότι η ήττα στον Βόλο ήταν μία κακή παρένθεση».

Αν φοβήθηκε σε κάποιο σημείο το παιχνίδι, είπε: «Κοιτάξτε, βλέποντας την αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο, όχι δεν το φοβήθηκα. Όμως αυτό που με έκανε να έχω κάποιες φοβίες ήταν η κακή εικόνα του διαιτητή και των δύο βοηθών του, που δεν μας έδωσαν καθαρό πέναλτι, δεν μέτρησαν το κανονικό γκολ του Σολφερινό και απέβαλαν άδικα τον Τορεσάνι».

Για το επόμενο ματς με τον Τύρναβο, δήλωσε: «Την ιστορική μας νίκη στην Δράμα την χαρήκαμε έως την Δευτέρα. Πλέον σκύβουμε τα κεφάλια και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο στην έδρα μας. Για να φανεί το «διπλό» του περασμένου Σαββάτου θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Σε ότι αφορά τις απουσίες των τιμωρημένων Φωτιά, Τορεσάνι, αλλά και των τραυματιών Νομικού και Πετράκου, είπε: «Δυστυχώς και αυτά είναι στο πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Από τον πιο μεγάλο, έως τον πιο μικρό».

Ο Ξενοδόχοβ μίλησε και για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Ξεκίνησα από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και γι αυτό ήμουν πολύ τυχερός γιατί έμαθα πολλά. Ήταν για μένα ένα καλό σχολείο. Πάω δανεικός στον Ηρόδοτο (Δ΄ Εθνική) και επιστρέφω στον ΟΦΗ που υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο. Και πάλι με δίνουν δανεικό, αυτή τη φορά στην Χερσόνησο (Γ΄ Εθνική) και επιστρέφω στον ΟΦΗ όπου μένω για δύο χρόνια, χωρίς όμως να αγωνιστώ, αφού μπροστά μου ήταν… μεγαθήρια, όπως οι Σηφάκης, Καρνέζης, Δασκαλάκης, Ρόι Κάρολ, κ.α. Όμως αυτό δεν με πτόησε καθόλου. Και μόνο που ήμουν σε αυτή την ομάδα, με έκανε υπερήφανο! Τέλος, πήγα στον Θρασύβουλο, αλλά η κατάσταση εκεί δεν ήταν καλή και έφυγα τον Ιανουάριο και πήγα μέχρι το φετινό καλοκαίρι στην Δράμα και την Δόξα, όπου αγωνίστηκα στα μισά παιχνίδια, παίρνοντας εμπειρίες».

Για την έως τώρα παραμονή του στο νησί, μόνο καλά λόγια έχει να πει: «Μου αρέσει πολύ το νησί. Άλλωστε και εγώ σε νησί έχω μεγαλώσει (Κρήτη). Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι. Μας σταματάνε στο δρόμο και μας δίνουν συγχαρητήρια και μας δείχνουν πόσο κοντά μας είναι. Αυτό και μόνο μας χαροποιεί και μας γεμίζει με κουράγιο για τη συνέχεια».

Ο Γεννάδιος μίλησε και για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους. Πρώτος μας στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, όμως έχουμε δείξει έως τώρα ότι έχουμε δυνατότητες και με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Τζιανλούκα Κολονέλο: «Σοβαρός προπονητής, με στόχους, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί του».

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: «Προσπαθώ κάθε μέρα να δώσω ότι καλύτερο στην ομάδα και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή μου, που πίστεψαν σε μένα».

Κόσμος: «Είναι ο 12ος παίκτης μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου