Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΣ: Όλα για όλα για τη νίκη


Έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Τύρναβο, στο Δημοτικό Στάδιο (15:00) με την τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα να γνωρίζουν το δείκτη επικινδυνότητας του ματς και να κρατούν χαμηλούς τόνους. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες και ο Τύρναβος αποδεικνύει με την έως τώρα πορεία του ότι είναι άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος.


Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο επέστρεψε σήμερα το πρωί από την ιδιαίτερη πατρίδα του και θα δώσει κανονικά το παρών στη μεσημεριανή προπόνηση. Σε ότι αφορά τη χθεσινή, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα, αποτελούσαν όσοι αγωνίστηκαν στην Δράμα και προπονήθηκαν πίσω από την εστία, υπό τις οδηγίες του βοηθού, Πάριντε Λάλι. Περιείχε κατοχή μπάλας, και ασφυκτικό πρέσινγκ σε μικρούς χώρους. Το άλλο γκρουπ προπονήθηκε με τον Πάολο Φότι και περιείχε τρέξιμο και ταχυδύναμη.
Δυστυχώς, ούτε στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος οι τραυματίες Ανδρέας Νομικός και ο Μπάμπης Πετράκος. Σε ότι αφορά τον πρώτο, είναι πολύ δύσκολο να μπει στην αποστολή, αφού συνεχίζει να έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και το ιατρικό τιμ δεν βλέπει με τίποτα να προλαβαίνει το ματς με τον Τύρναβο.
Σε ότι αφορά τον Μπάμπη Πετράκο, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στα μετατάρσια κι έτσι η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα, παραμένει αμφίβολη. Μην ξεχνάμε ότι (σίγουροι) απόντες από το ματς με τον Τύρναβο θα είναι οι τιμωρημένοι Φωτιάς (θα εκτίσει την μία αγωνιστική σε αυτό το παιχνίδι) και ο Τορεσάνι που αποβλήθηκε στην Δράμα, με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Νίκος Ρούσσος – Μπεκερτζής η «σφυρίχτρα» της Κυριακής
Ορίσθηκαν χθες οι διαιτητές που θα διευθύνουν την 9η αγωνιστική σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο της Football League. Στο ματς της Ζακύνθου με τον Τύρναβο, θα σφυρίξει ο Νίκος Ρούσσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα, με βοηθούς τους Θεμιστοκλή Σπανό και Γιώργο Αναγνωστόπουλο και οι δύο από Αχαΐα.

Στην αγορά τα εισιτήρια προπώλησης
Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια προπώλησης για τον αγώνα της Κυριακής και η «ΗΜΕΡΑ» σας θυμίζει που μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Τα σημεία προπώλησης λοιπόν είναι: Τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ» & «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», η Κρεπερί «LOCOS» και το Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».

Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής και οι διαιτητές
Κυριακή 24 Νοεμβρίου (15:00)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κενζιόπουλος (Καστοριάς), Καραμπούλας (Λάρισας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολαδός, Μπαμπάς (Αθηνών)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Διαιτητής: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Σπανός, Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

ΚΑΒΑΛΑ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Περικλείδης (Μακεδονίας)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ (16.00, OTE TV)
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Πεντζερετζής, Ναλμπάντης (Κιλκίς)

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ (18.00, OTE TV)
Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας)


πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου