Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σπουδαίο ματς στο Μαχαιράδο


Με τον Παναρτεμισιακό  Α.Ο. να υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στο Μαχαιράδο τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζακυνθιακό, συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Α.Ο. Λεβάντε παίζει στο Ενωσιακό με τον ουραγό της βαθμολογίας, Αχιλλέα, ενώ η 3η Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον αδύναμο Ελατιακό. Αναλυτικά:


Σάββατο 24 Νοεμβρίου
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Παναρτεμισιακός Α.Ο. υποδέχεται τον πρωτοπόρο το φετινού πρωταθλήματος, Α.Ο. Ζακυνθιακό. Οι γηπεδούχοι αν και αποδυναμώθηκαν αισθητά την καλοκαιρινή, μετεγγραφική περίοδο, αθόρυβα «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλουν αύριο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, για να έχει αξία το μεγάλο «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής (1-4) επί του Αστέρα Μαχαιράδου. Ο Α.Ο. Ζακυνθιακός από την άλλη, θα προσπαθήσει να υπερασπίσει όλα τα πλεονεκτήματα που έχει έως τώρα, δηλαδή την 1η  θέση την καλύτερη επίθεση (34 γκολ) και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Διονύση Μαλαφούρη, που σε 6 αγωνιστικές έχει φτάσει ήδη τα 18 γκολ!
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 12β. και τέρματα 14-6.
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή με 18β και τέρματα 34-5.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Παιχνίδι για ένα ρόλο το αυριανό, αφού στη κοινή έδρα του Ενωσιακού γηπέδου, ο ουραγός της βαθμολογίας, Αχιλλέας υποδέχεται τον 2ο της βαθμολογίας, Α.Ο. Λεβάντε, με τους γηπεδούχους να έχουν ελάχιστες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα έρχονται από ατυχές αποτέλεσμα (μεσοβδόμαδα), αφού έχασαν από την Α.Ε. Γερακαρία με 3-1 στο θεσμό του Κυπέλλου και αποκλείστηκε.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ακόμα βαθμό και τέρματα 3-23.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 2η θέση με 16β. και τέρματα 21-3, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – Α.Ε ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (15:00, Γήπεδο Πλάνου)
Σε άλλες… εποχές θα χρίζαμε τους γηπεδούχους ως φαβορί, όμως η φετινή τους πορεία δεν είναι αυτή που θα περίμεναν όλοι οι άλλοι, εκτός από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι συνειδητά δεν σπατάλησαν χρήματα για μετεγγραφές, αποφασίζοντας να κάνουν ριζική ανανέωση στο ρόστερ. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η ομάδα των ορεινών έως τώρα πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, εκτός από τον αγώνα της πρ. αγωνιστικής όπου ηττήθηκε με το βαρύ 7-2 από τον Α.Ο. Ζακυνθιακό.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 6β. και τέρματα 10-12.
Α.Ε ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μία θέση πιο πάνω (6η) αλλά με 10β. και τέρματα 12-15.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας είναι αναμφισβήτητα ο Αετός Καλλιπάδου, που φιγουράρει στην 5η θέση έχοντας πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, στην προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν εκ νέου την ομάδα στην κατηγορία.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους, η ιστορική ομάδα του Μαχαιράδου, διανύει ίσως μία από τις χειρότερες χρονιές της (έως τώρα), κάνοντας και αυτοί (όπως στο Τσιλιβή) ριζική ανανέωση, χωρίς να σπαταλούν χρήματα.
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 12β. και τέρματα 10-12.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση με 5β. και τέρματα 7-12.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Εύκολο απόγευμα Κυριακής θα έχουν οι παίκτες της Θύελλας Αμπελοκήπων, απέναντι στον αδύναμο Ελατιακό, με το μυαλό όσων είναι στο γήπεδο να είναι στο ματς του Δημοτικού Σταδίου, όπου την ίδια ώρα η πρώτη ομάδα του νησιού θα υποδέχεται τον Τύρναβο. Επίσης, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στον πάγκο, της Θύελλας του Πολωνού προπονητή Μάτσει Νουτσκόφσκι και του τεχνικού διευθυντή, Σάκη Μουζάκη.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 15β. και τέρματα 19-4.
Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 10η θέση με 4β. και τέρματα 10-21.

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Τον προτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλωνα αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα του Κατασταρίου, που σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν δώσει πολλούς παίκτες στην Κ19, με αποτέλεσμα να έχουν αποδυναμωθεί πολύ και η απειρία τους δεν τους επιτρέπει να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 1β. και τέρματα 3-26.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 9η θέση με 4β. και τέρματα 13-17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου