Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νίκες για ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένο και Α.Ε. Γερακαρία


Εκτός από τα εξ αναβολής παιχνίδια, σήμερα είχαμε και δύο παιχνίδια για την β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Αμπελοκήπων η Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος επικράτησε με 3-1 της γηπεδούχου Νέας Σάντας κι έτσι στη φάση των «16» θα παίξει με τον Αετό Καλλιπάδου, στο γήπεδο Αγγερικού σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ. Στο άλλο ζευγάρι, και με το ίδιο σκορ η Α.Ε. Γερακαρία επικράτησε στα Πηγαδάκια του Αχιλλέα και πέρασε στους «8». Αναλυτικά:


ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ – ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ 1 – 3
Ο Άγιος Λέων πέρασε το εμπόδιο της Νέας Σάντας, στο Ρόιδο, με τους γηπεδούχους στο τέλος του ματς να τα βάζουν με τον διαιτητή Βασίλη Μπέη για κάποιες αποφάσεις του. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13΄ με τον Γιατρά που με προβολή εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή. Θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, στο 28΄ αν ο Βασίλης Τσιριγώτης δεν «σημάδευε» το δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το ημίχρονο (40΄) με τον Μάριο Μαρούδα και ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι από το 57΄ συνέχισαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης του τερματοφύλακα Νίκου Γράμψα για ανατροπή στην περιοχή αντιπάλου, με τον Μπέη να δίνει και πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάριος Μαρούδας. Το τελικό 1-3 πέτυχε στο 88΄ ο Παναγιώτης Μαρούδας.
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μπέης με βοηθούς τους Πλέσσα και Μπάστα.
**Η ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο "ΜΑΝΩΛΙΕΣ" θέλοντας να ευχαριστήσουν την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πρόκριση της στο μουντιάλ 2014 τύπωσαν φανέλες με τα χαρακτηριστικά: "ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ: Γράψας Ν., Ζούγρας Σ., Νίτας, Ξένος, Σούρμπης Δ., Παρεκλίδης (58′ Τσαγκαρουσιάνος), Μπιάζης Β., Κόκλας Δ., Τσιριγώτης Β., Μαρίνος Δ. (86′ Μανώνας), Γιατράς Ν. (65′ Σούλης)
ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ(Νίκος Λιβέρης): Ζώντος, Μαλαφούρης Γ., Κλάδης Τομ., Μπάστας Σαρ., Βιάζης, Μαρούδας Μαρ. Ι., Μπάστας Αν. (55′ Μάργαρης Λ.Ν.), Μαρούδας Π., Λούτζης, Παπαδάτος, Μαρούδας Μαρ. (79′ Μάργαρης Ν.Χ.)

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ   3 – 1
Με σκόρερ τον Ανδρέα Μουζάκη στα τρία τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, η Α.Ε. Γερακαρία πήρε την πρόκριση για τους «8» του θεσμού, επικρατώντας με 3-1 τον Αχιλλέα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 55΄ με τον Μηνά Στραβοπόδη και το κράτησαν έως το 70΄ όταν ο Βορίσσης έφερε το ματς στα ίσα. Όμως, με δύο γκολ του Ανδρέα Μουζάκη στο 87΄ και 90΄ οι γηπεδούχοι  πανηγύρισαν την πρόκρισή τους και απλά θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης και βοηθοί οι Βυθούλκας και Κλάδης.

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ: Σιγούρος, Πατρίκιος, Παράσχης Θ. (70′ Μαρόπουλος), Μιτάκης Ι. (60′ Μουζάκης Ανδρ.), Παράσχης Γ., Πόθος, Γουσέτης, Λομποτέσης, Βορίσσης, Κορδέλος, Παράσχης Δ. (87′ Μουζάκης Χ.)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Καραβίας, Γκούσκος, Καλογερόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσάκουλης, Μαρίνος (45′ Γιοβάνη), Μπουργιέζης, Τζαβαλάς, Πλαρινός, Παπαδάτος (70′ Κάτσαρης), Στραβοπόδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου