Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πιο καλή η μοναξιά για τον Έσπερο

Φάση από το σημερινό παιχνίδι στο Μαχαιράδο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα δύο εξ αναβολής ματς για την Β΄ Κατηγορία, με τον Έσπερο να επικρατεί με 4-1 στο Μαχαιράδο του Κεραυνού Βουγιάτου και να… «πατάει» κορυφή. Στο άλλο ματς του Ενωσιακού, ο Α.Ο. Αλυκανάς νίκησε με 4-0 τον Πειρατή και πέρασε στην 2η  θέση της βαθμολογίας, μαζί με Παναρκαδικό και Εθνικό Σκουλικάδου. Αναλυτικά:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΣ  1-4
Το τελικό αποτέλεσμα, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τον πρωτοπόρο, πλέον, Έσπερο να είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να χάνει πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ. Οι γηπεδούχοι έκαναν… το λάθος να προηγηθούν στο 20΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα) του Π. Κατέχου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιριγώτης με πλασέ θα φέρει το ματς στα ίσα και στο 43΄ ο Ζούγρας με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, χάνοντας ευκαιρίες και στο 65΄ ευτύχησαν να πετύχουν το 1-3 με τον Λούντζη να πασάρει στον Μαρίνο κι αυτός με διαγώνιο σουτ στη κλειστή γωνία του Κοντογιώργη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-4 πέτυχε στο 79΄ ο Ρίκος με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής.
Πολύ καλή η διαιτησία του Φώτη Κοριανίτη και των βοηθών του Τρομπούκη και Ψάρρη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ (Βασίλης Βόσσος): Κοντογιώργης, Σκιαδόπουλος Α., Βόσσος, Αρβανιτάκης, Τουρίκης, Σκιαδόπουλος Σπ. (59΄ λ. τρ. Ξενούπης), Παπαδάτος  Ν., Κατέχος, Χριστόφορος Π., Κορφιάτης (46΄ Κακολύρης), Παπαδάτος Κ.
ΕΣΠΕΡΟΣ (Ξένος Χαρ. – Ξένος Θ.): Καμπιώτης, Ξένος Ν., Μαρίνος, Ξένος Χ. (78΄ Καλογέρης), Ξένος Θ., Ρίκος, Λούντζης, Νίλσον, Ζούγρας (71΄ Κουρούμαλος), Βυθούλκας, Τσιριγώτης (59΄ Μάργαρης).

ΠΕΙΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ  0-4
Χρειάστηκε να… σοβαρευτούν στην επανάληψη οι παίκτες του Άκη Μαρίνου και να πάρουν τη νίκη με 4-0, απέναντι στον μαχητικό Πειρατή που το πάλεψε στο πρώτο 45λεπτο και δικαίως «φωνάζει» για ένα πέναλτι στο 34΄ που δεν έδωσε ο διαιτητής Πέττας.
Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον… «εγκέφαλο», Χρήστο Καλαμαρά, προηγήθηκαν στο 18΄ με ωραίο σουτ του Πλαρινού στο αριστερό «Γ» του Δ. Παπαδάτου, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Μαυρία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 26΄ με καρφωτή κεφαλιά του Λυκομήτρου και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να διώχνουν οι αμυντικοί. Στο 34΄ οι παίκτες του Σπύρου Κλαυδιανού διαμαρτύρονται για την ανατροπή του Μανδηλά Ν. στο σημείο του πέναλτι από τον Ζότκα, αλλά ο διαιτητής Χάρης Πέττας έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι… «σοβαρεύτηκαν» και κατάφεραν με τα γκολ των Βούτου (58΄), Τριανταφυλλίδη (76΄) και Μαρίνου Δ. (83΄) να πάρουν τη νίκη και να «σκαρφαλώσουν» στην 2η  θέση της βαθμολογίας.
Ο διαιτητής Πέττας είχε μόνο τη φάση του 34’. Βοηθοί του ήταν οι Στραβοπόδης και Κωστής.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ (Σπύρος Κλαυδιανός): Παπαδάτος Δ., Κακολύρης (80΄ Ζάρβας), Μαρίνος, Χρυσικόπουλος (29΄ λ. τρ. Γιούσεφ), Καμπιώτης, Μπαϊράμι, Μικρώνης (60΄ Καβουράς), Φυτιλόπουλος, Παπαδάτος Δ., Κίτος, Μανδηλάς Ν.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Ποταμίτης, Τσουκαλάς, Μαρίνος Π., Ζότκα, Μαυρίας, Εγγλέζος, Μαρίνος Δ. (55΄ Τζιάρος), Λυκομήτρος, Βούτος (65΄ Κονίδης), Τριανταφυλλίδης, Πλαρινός (85΄ Μαρίνος Δ.).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου