Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ: "Χόρευαν" στη βροχή οι Αχαιοί





«Βροχή» τα γκολ και στον αγώνα των Νέων, που ακολούθησε αυτόν των Παίδων, με τους Αχαιούς να επικρατούν με το ευρύ σκορ 1-6, επί την Ζακυνθινών που τα… παράδωσαν από νωρίς, αφού στο 21΄το σκορ ήταν ήδη 0-4!
Το… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 9΄ ο Μπίτρα με ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, από σέντρα του Αυγέρη.  Στο 12΄ ο Σπυρόπουλος με σουτ από την περιοχή θα πετύχει το 0-2 και στο 17΄ ο Λεγάτος, από κόρνερ του Βασιλόπουλου, με προβολή θα πετύχει το 0-3. Ο Βασιλόπουλος στο 21΄ με σουτ εκτός περιοχής θα κάνει το 0-4, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Μαμφρέδας Δ. πέτυχε στο 53΄ το γκολ της τιμής, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Μπίτρα (61΄,77΄) πέτυχαν μία ευρεία νίκη στο νησί.

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Μάτσα.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νίκος Μαβίδης): Καμπιώτης, Ρίκος, Μαρίνος, Βαρυπάτης (46′ Μποζίκης), Λούτζης, Βυθούλκας Ι., Τεμπονέρας Σ., Πλέσσας Π. (73′ Μπακάμης), Γιοβάνη (50′ Ματαράγκας), Ντάσης, Μαμφρέδας Δ.
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Μάκης Παρασκευόπουλος): Δημόπουλος, Μαρκόπουλος, Λαζανάς (46′ Ξύδης- λ.τρ. 55′ Πανόπουλος), Σπανογιάννης, Γιαννόπουλος Β., Λεγάτος Δ., Αυγέρης Ι. (46′ Δημακόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Μπίτρας, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου