Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΣ: Μόνο νίκη την Κυριακή


Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου. Οι φιλοξενούμενοι, που κέρδισαν την Δευτέρα με 1-0 τον Ηρακλή, θα έρθουν στη Ζάκυνθο με ανεβασμένο ηθικό, αφού η νίκη τους αυτή τους ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΑΠΣ.
Όμως και η Ζάκυνθος μετά το… τεράστιο «διπλό» στη Δράμα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το ηθικό της ομάδας, αλλά να την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο, έγινε χωρίς την παρουσία του Ιταλού προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA Pro. Ο κ. Κολονέλο θα βρίσκεται σήμερα στη Ζάκυνθο, λίγο πριν τη μεσημεριανή προπόνηση. Πάντως, είχε αφήσει την ομάδα… σε καλά χέρια και συγκεκριμένα στον βοηθό του, Πάριντε Λάλι.
Ο Ιταλός γυμναστής ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, με τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Ανδρέα Νομικό (θλάση στους προσαγωγούς) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Σε ότι αφορά τον Μπάμπη Πετράκο, ταξίδεψε  χθες το πρωί για την Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να γνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στα μετατάρσια. Σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα.
Απόντες από τη… «μάχη» της Κυριακής θα είναι οι τιμωρημένοι Φωτιάς και Τορεσάνι, που θα εκτίσουν , ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου που εξέτισε τη μία αγωνιστική τιμωρίας στο ματς της Δράμας.


ΤΥΡΝΑΒΟΣ: «Κάκιστη η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα»
Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Τύρναβος (προσεχής αντίπαλος της Ζακύνθου) από τον Μπαλατσούκα και τους βοηθούς του στο ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή.
Η ομάδα του Τυρνάβου επικράτησε 1-0, ωστόσο η αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία ανάγκασε τη διοίκηση να εκδώσει ανακοίνωση για να εκφράσει τα παράπονά της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 από την αρχή της παρουσίας της στα γήπεδα έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη διαιτησία σεβόμενη το έργο της και τον θεσμικό της ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως σήμερα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε για πρώτη φορά μαζί της. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή κάκιστη διαιτησία σε ένα αγώνα που τελείωσε νικηφόρα για την ομάδα μας έπειτα από την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που εκτός του Ηρακλή είχαν να αντιμετωπίσουν και τις τραγικές υποδείξεις του κ. Μπαλατσούκα και των βοηθών του έχουμε να τονίσουμε τα εξής:
Είμαστε μια ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τους φιλάθλους μας το ποδόσφαιρο αποτελεί γιορτή και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένα με τις πράξεις μας εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν απαιτούμε τίποτα παραπάνω από τον σεβασμό και το δίκαιο και αδιάψευστος μάρτυρας των όσων αναφέρουμε παρακάτω είναι η τηλεοπτική εικόνα.
Πεντακάθαρο ακυρωθέν γκολ του Φελίπε στο 10' με ανύπαρκτο οφσάιντ, στο 15' ανύπαρκτο οφσάιντ στον Κουρτεσιώτη ενώ καλύπτεται όχι από έναν αλλά από τρείς ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, στο 41' ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ματσούκας πιάνει την μπάλα με τα δυο χέρια πριν βγει πλάγιο χωρίς να πάρει κάρτα και παράλληλα αποβάλλεται αδικαιολόγητα ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, δολοφονικό τάκλιν του Μπριλάκη στον Γεωργίου χωρίς την ανάλογη τιμωρία, πεντακάθαρη ανατροπή από τον Τσιλιανίδη στον Carlos Andre στο 71' και κίτρινη κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Τα συμπεράσματα δικά σας...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου