Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Ο Ηρακλής ήταν… Ηρακλής! – Επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας


Επιτέλους… νίκη για τον Ηρακλή, ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.
Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό… μπάσιμό τους στην αναμέτρηση, όπου πίεσαν για το γρήγορο τέρμα και τα κατάφεραν με τον… κεραυνό του Γιάρολιμ στο 15’ ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Βρονταρά και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα στον Χουάντερσον.
Στο δεύτερο ημόχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, αλλά ο Ηρακλής ήταν αυτός που ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ωστόσο, στάθηκε τυχερός στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης, όταν το σουτ του Γυφτοκώστα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Όγιος): Χουάντερον, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κοντέων, Παπαστεριανός, Λίμα, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Τάι, Ζάχορα, Γιάρολιμ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Γκόμεζ, Ραπτάκης, Ανρεόπουλος, Σίμιτς, Κουτσόπουλος.

πηγή:  onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου