Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι κορυφής στο Ρόιδο


Αλλαγή δεδομένων είχαμε μεσοβδόμαδα με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας, όπου με τις νίκες τους οι Έσπερος και Αλυκανάς πέρασαν στην 1η  και 2η  θέση, αντίστοιχα. Την Κυριακή το πρωί (11:30) ο Έσπερος υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εθνικό Σκουλικάδου, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Α.Ο. Βασιλικού. Αναλυτικά:


Κυριακή 24 Νοεμβρίου
ΕΣΠΕΡΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (11:30, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον πρωτοπόρο Έσπερο να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την… «αναρρίχησή» του στην κορυφή της βαθμολογίας, να υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου, που επανήλθε… «φουριόζος» στα γήπεδα και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πιο πίσω. Ο Έσπερος βρίσκεται μόνος πρώτος με 17β. και τέρματα 21-8, ενώ ο Εθνικός στην 2η θέση με 16β. και τέρματα 29-8.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (12:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Τον κακό του… «δαίμονα» υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι ο Α.Ο. Αλυκανάς, στα πηγαδάκια, την Δόξα Λιθακιάς. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι οι γηπεδούχοι και πάλι στα Πηγαδάκια έχασαν το εισιτήριο της ανόδου από την ομάδα της Λιθακιάς, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 1-4! Έτσι λοιπόν, φέτος θα θελήσουν να πάρουν τη ρεβάνς και να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Α.Ο. Αλυκανάς βρίσκεται στην 3η  θέση με 16β. και τέρματα 21-5, ενώ η Δόξα Λιθακιάς βρίσκεται στην 7η θέση με 10β. και τέρματα 14-9.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ (11:30, Γήπεδο Αγγερικού)
 Ο Παναρκαδικός, μετά την ήττα του στο Ρόιδο από τη Νέα Σάντα (4-0) την προηγούμενη αγωνιστική, «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστεί στο ντέρμπι Έσπερος-Εθνικός Σκουλικάδου το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο και αν κερδίσει η ομάδα του Αγγερικού να ανέβει και πάλι πρώτη. Ο Παναρκαδικός βρίσκεται στην 4η θέση με 16β. και τέρματα 19-8. Ο Α.Ο. Αργασίου βρίσκεται στην 8η θέση με 9β. και τέρματα 18-19.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ (11:30, Ενωσιακό γήπεδο)
Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Κεραυνό, σε διάστημα 5 ημερών, με τη μόνη διαφορά ότι την Κυριακή ο αγώνας με τη Νέα Σάντα θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου και όχι στη φυσική τους έδρα, το Μαχαιράδο γιατί εκεί και την ίδια ώρα θα παίζει η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την αντίστοιχη του Πιερικού. Ο Κεραυνός βρίσκεται στην 9η θέση με 7β. και τέρματα 12-17, ενώ η Σάντα αν και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, βρίσκεται στην 6η θέση με 15β. και τέρματα 20-5.

ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (15:00, Γήπεδο Αγίου Λέοντα)
Στο ντέρμπι των ουραγών, ο Κοιλιωμένος υποδέχεται την Δόξα Πηγαδακίων, σε ένα ματς που το μόνο κίνητρο είναι απλά η νίκη για θέμα γοήτρου. Ο Κοιλωμένος βρίσκεται στην 13η θέση με 2β. και τέρματα 4-18, ενώ η Δόξα Πηγαδακίων στην 14η θέση χωρίς ακόμα βαθμό και τέρματα 11-35.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ (15:00, Γήπεδο Πλάνου)
Στο ντέρμπι του Πλάνου η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, η Α.Ε. Ζακύνθου υποδέχεται τον Αστέρα Πλάνου που έχει κάνει ριζική ανανέωση στο ρόστερ του. Η ΑΕΖ βρίσκεται στην 5η θέση με 15β. και τέρματα 23-5, ενώ ο Αστέρας είναι στην 11η θέση με 5β. και τέρματα 9-12.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ – Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)

Χαμηλά και οι δύο αντίπαλοι στο βαθμολογικό πίνακα, θέλουν ο καθένας για το δικό τους λόγο τη νίκη. Ο Πειρατής βρίσκεται στην 12η θέση με 4β. και τέρματα 7-24. Η Α.Ε. Γερακαρία βρίσκεται στην 10η θέση με 6β. και τέρματα 5-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου