Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύσκολη έξοδος στο Γαλάτσι


Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον 1ο  Όμιλο του Νότου, όπου αγωνίζεται η ΑΓΕ Ζακύνθου, λόγω της εορτής του Πολυτεχνείου, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Γαλατσίου, στην Αθήνα.
Ο Περικλής Ταυρόπουλος με τον βοηθό του Νίκο Θεοδόση δούλεψαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα και από την Δευτέρα μπήκαν στην τελική ευθεία γι αυτό το δύσκολο ματς, δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, εκτός του Τάσου Βαρβαρίγου που πονάει στην πλάτη και ακολουθεί φυσιοθεραπείες, όμως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο, με το μεσημεριανό δρομολόγιο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Στην αποστολή θα είναι οι: Τζινόπουλος, Σκούφης, Πόπιβτσακ, Καρακωνσταντάκης, Ακτύπης, Μπονίκος, Χαϊκάλης, Κοτσέτας, Νικολόπουλος, Χαλβατζής, Βαρβαρίγος και Ζάγκλας.

Δυστυχώς, η ομάδα το σαββατοκύριακο δεν μπόρεσε να δώσει κάποιο φιλικό, σε αντίθεση με το Γαλάτσι που έπαιξε στην έδρα του με την Κύμη, από την οποία και ηττήθηκε με 85-52.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου