Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα αρχή με Γαλάτσι

 Δυστυχώς το ξεκίνημα για την ομάδα της ΑΓΕΖ στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που περίμεναν, τόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όσο και οι φίλαθλοι. Συγκεκριμένα, σε 5 αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις ήττες (δύο εκτός έδρας με Α.Ο. Αγρινίου και Προμηθέα και μία εντός με Γ.Σ. Κορωπίου) και μία νίκη με Γ.Σ. Μεσσήνης στην Παναγούλα, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος ο Αθλητικός Όμιλος Γαλατσίου (εκτός έδρας) ο οποίος βρίσκεται μαζί με την ΑΓΕΖ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το ματς αυτό είναι κομβικό για την περαιτέρω πορεία στο πρωτάθλημα και των δύο ομάδων, αφού οι γηπεδούχοι αν χάσουν… «χάνονται» σε ότι αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αν χάσουν θα μείνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μόνοι τους και σίγουρα η πορεία τους θα δυσκολέψει πολύ.

Επειδή, όμως στη ζωή θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και αισιόδοξα, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες καλούνται να δουλέψουν σκληρά και να έχουν θετική ενέργεια για το επόμενο ματς. Κεφάλια ψηλά και προχωράμε!


Η νικήτρια της κλήρωσης της περασμένης αγωνιστικής
Η κα Τσουκαλά, ήταν η νικήτρια της κλήρωσης της περασμένης Κυριακής για την δωροεπιταγή των 100 ευρώ από την Βιβλιοχαρτεμπορική Μυλωνάς ΕΠΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου