Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – FOOTBALL LEAGUE: Άξιζε τη νίκη η Ζάκυνθος


Δεύτερη, συνεχόμενη, «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ζάκυνθος, χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αντίπαλο την αντίστοιχη της ΠΑΕ Καβάλας.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη Ζάκυνθο να είναι καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο
Οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου μπήκαν… ορεξάτοι στο ματς και μόλις στο 9΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν με σουτ του Καψάσκη, εκτός περιοχής. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για γκολ, αλλά ο αρμόδιος βοηθός Γιώργος Μπάστας έδειξε να ελέγχει τη φάση (είχε καλή θέση).

Στο 21΄και πάλι ο Καψάσκης θα κλέψει την μπάλα από τους αντιπάλους θα κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ. Στο 38΄ ο Τσάβος θα ανατραπεί στη μεγάλη περιοχή από τον Δεληγιάννη και ο διαιτητής Αδαμόπουλος έδειξε αμέσως τη βούλα του πέναλτι. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους ο Νίκος Πέττας δεν ευστόχησε, με τον τερματοφύλακα Κυφωνίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με τους Κυβάη και Δεληγιάννη «απείλησαν» την εστία του Τσιώτα (47΄), αλλά ο τελευταίος έσωσε. Στο 69΄ ο Δεληγιάννης εκτέλεσε φάουλ, έδιωξαν οι αμυντικοί και ο Παπαζώτος έκανε το σουτ με τον Τσιώτα να σώζει και πάλι την εστία του. Στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κυβάης βρήκε στην περιοχή της Ζακύνθου τον Δεληγιάννη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ… σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιώτα.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλοςμε βοηθούς τους Μπέη και Μπάστα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Πίττας, Στασινόπουλος, Τσάβος (87′ Γιακουμέλος Ν.), Παναγιωτόπουλος, Αριστομενόπουλος, Καψάσκης, Μασρέκου, Ελέζι, Γιακουμέλος Διον. (81′ Κορσιάνος), Τζούμπας (55′ Γούτσιος).
ΚΑΒΑΛΑ (Σάκης Τσιρωνίδης): Κυφωνίδης, Καζανάς, ΠΑπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Μήτσιος, Ευαγγέλου (84′ Μπαρκιανίδης), Παπαζώτος, Χρυσαλίδης, Μπίος, Κυβάης, Δεληγιάννης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου