Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Να διαγράψουμε άμεσα αυτή την ήττα» (video)


Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο από τη βαριά ήττα και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να κάνουν… delete αυτό το ματς, αφού μέσα στην εβδομάδα (το ερχόμενο Σάββατο) αντιμετωπίζουν στην Δράμα την ισχυρή Δόξα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Παίξαμε με μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ενώ εμείς προσπαθούμε να σωθούμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της Νίκης που κέρδισε δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για την επιτυχία της. Πρέπει να διαγράψουμε άμεσα αυτή την ήττα, γιατί σε πέντε ημέρες μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ (Προπονητής Νίκης Βόλου)
Ο προπονητής της Νίκης Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ζάκυνθο: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη σοβαρότητα, τη συγκέντρωση και τη πειθαρχία που επέδειξαν στο σημερινό ματς. Δεν γνωρίζαμε καλά τη Ζάκυνθο που με «4-4-2» παίζει ένα καλό πρέσινγκ. Είχαμε γρήγορο ρυθμό και μας βοήθησε το γεγονός πως κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα δύο γκολ. Η Ζάκυνθος είναι μια μαχητική ομάδα Πάλεψε μέχρι το τέλος. Είμαστε άξιοι νικητές. Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα πως θα είμαστε πολύ σοβαροί στη συνέχεια.
Το μυαλό μας είναι πλέον στο ματς με την Καβάλα. Λίγες κουβέντες, πολύ δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη βοήθειά του. Ο Ακασού υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αποκλείστηκε από την 18άδα. Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο και ό,τι καλύτερο στον Ιταλό προπονητή της».

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΤΑΣ (Ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): «Είχαμε ένα ματς που δουλέψαμε γι' αυτό όλη την εβδομάδα. Η Ζάκυνθος είναι μια καινούργια ομάδα. Εμείς καταφέραμε και πετύχαμε γρήγορα δύο γκολ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας σήμερα το οποίο όμως τελείωσε. Κοιτάμε λοιπόν το επόμενο».

πηγή:  goalpost.gr - flnews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου