Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ Ζάκυνθος: Δεν χάνει στο κάστρο της – 3-0 τον Τύρναβο (Photos)

Παίζοντας ένα καταπληκτικό α΄ημίχρονο η Ζάκυνθος ευτύχησε να κλειδώσει το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά με τα γκολ των Οικονόμου στο 10΄, του Όττα στο 21΄και του Κυριακίδη στο 31', δίνοντας έτσι άλλη ψυχολογία τόσο στην ομάδα όσο και στους 800 περίπου φιλάθλους που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο.


Στην επανάληψη όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τους γηπεδούχους να κλείνονται αδικαιολόγητα στην περιοχή τους αλλά να μην το πληρώνουν τελικά αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ και έτσι παρέμεινε το 3-0.

Ας θυμηθούμε όμως τις σημαντικότερες φάσεις της σημερινής αναμέτρησης.






ΕΝΑΡΞΗ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 

9' Αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής. Περίπου 700 φίλαθλοι στην κερκίδα. 
10' ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Ζάκυνθο. Ο Σολφερίνο θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Ντατίδη  και ο διαιτητής θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Οικονόμου, που θα ευστοχήσει κατά της πρώην του ομάδας και μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς θα σημειώσει το 1-0.
15' Εκτέλεση φάουλ του Πούτα, έπιασε την κεφαλιά ο Φελίπε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι σε κόρνερ.
21' ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ: Κεφαλιά - πάσα του Σολφερίνο στον Όττα, αυτός έκανε το δυνατό σουτ στη δεξιά γωνιά του Ντάλα και 2-0 για τη Ζάκυνθο! 

31΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ: Ο Σολφερίνο έβγαλε πάσα για τον Όττα, αυτός έκανε τη σέντρα στον Κυριακίδη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 3-0! 
40' Η Ζάκυνθος παίζει το καλύτερό της α' ημίχρονο στην έδρα της και το 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως τη μέχρι στιγμής εικόνα του σημερινού παιχνιδιού. 


45' ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ


16:05 ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Φελίπε πέρασε ο Γεωργίου.
49΄Και άλλη μια αλλαγή για τον Τύρναβο, τη θέση του Ζυγκερίδη πήρε ο Βαγγελή.
57' Δυνατά έχει μπει ο Τύρναβος στο β' ημίχρονο, με τον Γεωργίου που μπήκε αλλαγή να κάνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπως στη φάση του 52' που ύστερα από σέντρα του Καρλος Αντρέ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
60' Σέντρα Ντατίδη από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Γεωργίου και η μπάλα μόλις άουτ.
61' Διαγώνιο σουτ του Γεωργίου από αριστερά και η μπάλα μόλις άουτ. Η Ζάκυνθος έχει αδικαιόλογητα κλειστεί στην άμυνά της και δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην ασφυκτική πίεση των φιλεξονούμενων.
63' Αλλαγή για τη Ζάκυνθο, τη θέση του Σκαθαρούδη πήρε ο Κουνσόλο.
73' Αλλαγή για τη Ζάκυνθο, βγήκε ο Όττα και μπήκε ο Βούκοβιτς.
80' Εκτέλεση κόρνερ του Κάρλος Αντρέ, κεφαλιά του Σαχινίδη και η μπάλα λίγο άουτ.
81' Δυνατό σουτ του Οικονόμου λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα μόλις άουτ.
83' Τελευταία αλλαγή για τη Ζάκυνθο, τη θέση του Σολφερίνο πήρε ο Βυθούλκας.
85' Δυνατό σουτ του Κουνσόλο έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Οδεύουμε προς το τέλος του αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σε αυτά τα τελευταία λεπτά, με τη Ζάκυνθο να έχει κλειστεί στην άμυνά της. 90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, παραμένει το 3-0.


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0




Οι συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Σολφερίνο (83' Βυθούλκας), Κυριακίδης, Στασινόπουλος, Πέττας, Τσεργκουετάνι, Μπίρης, Όττα (73' Βούκοβιτς), Σκαθαρούδης (63' Κουνσόλο), Αποστόλου.

Πάγκος: Όντο,  Βυθούλκας, Πέρελμαν, Νικολόπουλος, Βούκοβιτς, Κουνσόλο, Κωττάτης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Ντάλας, Σκούμπρας, Σιάτρας, Πούτας (76΄ Ευαγγέλου), Τέλλος, Ζυγκερίδης (49' Βαγγελή), Σαχινίδης, Ντατίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Φελίπε (46' Γεωργίου).

Πάγκος: Καραναστάσης, Βαγγελή, Γεωργίου, Μάγγος, Ευαγγέλου, Τσούκαλος, Όμο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζα)
Βοηθοί: Σπανός - Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Σολφερίνο, Πέττας  /  Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης.


Σε λίγο φωτογραφίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου