Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τον 12ο παίκτη της θέλει να διατηρήσει το αήττητο

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο, με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος να υποδέχεται τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους απανταχού ζακυνθινούς, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, παιχνίδι της έχει πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη (ΟΤΕ TV Sport 4).
Αν και καθημερινή σήμερα, προβλέπεται να γεμίσει η κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, αφού ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος και θέλει με την παρουσία του να… «σπρώξει» την ομάδα στη νίκη και να διατηρήσει την έδρα, αλώβητη.

Η Ζάκυνθος στα 4 εντός έδρας παιχνίδια έχει επικρατήσει των Καβάλα (1-0), Πιερικού (2-1), Βατανιακού (2-0) και Τυρνάβου (3-0), με τον Πιερικό να είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει γκολ στη Ζάκυνθο!

Χωρίς Κυριακίδη και Νικολόπουλο
Τελικά δεν μπήκε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι ο τραυματίας Παύλος Κυριακίδης, αλλά και ο Ντίνος Νικολόπουλος για αγωνιστικούς λόγους. Από την άλλη, ο Μπάμπης Πετράκος που ήταν τραυματίας το τελευταίο διάστημα και πριν λίγες μέρες ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς την προπόνηση, μάλλον δεν θα είναι στην 18άδα, η οποία θα αποφασιστεί λίγο πριν από το παιχνίδι. Ο Κολονέλο αναζητεί τον παρτενέρ του Λάζαρου Φωτιά στην άμυνα. Θέση διεκδικεί ένας εκ των Μπίρη, Νομικού.


Πάει καλά η προπώληση
Η σκέψη της διοίκησης να κάνει προπώληση εισιτηρίων πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, έχει βγει σε καλό, αφού πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας που σπεύδουν να γνωστά (πλέον) σημεία για να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, το οποίο θα αγοράσουν 5€ φθηνότερο απ’ ότι στην είσοδο του Σταδίου. Να θυμίσουμε τα σημεία αυτά είναι: τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ» & «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», η Κρεπερί «LOCOS» και το Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Τον ουραγό της βαθμολογίας, Βατανιακό υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στο Μαχαιράδο (11:30) η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, με τους παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, στο «βούρκο» της Αναγέννησης Γιαννιτσών (0-1).
Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Ηλείος διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους δικούς μας Βασίλη  Μπέη και Κώστα Ψάρρη.
H βαθμολογία σε 5 αγώνες: 1. Αιγινιακός 12, 2. Απόλλων Καλαμαριάς 11, 3. Αναγέννηση Καρδίτσας 11, 4. Καβάλα 10, 5. Ηρακλής 10, 6. Κέρκυρα 9, 7. Τίρναβος 8, 8. Δόξα Δράμας 7, 9. Ζάκυνθος 7, 10. Εθνικός Γαζώρου 6, 11. Νίκη Βόλου 2, 12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 1, 13. Πιερικός 1, 14. Βατανιακός 0.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου