Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Βούλιαξε" και την Καλαμαριά (Photos)



Πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για ένα ακόμη παιχνίδι, η Ζάκυνθος "καθάρισε" και την Καλαμαριά, παρουσία 800 και πλέον φίλων της, αλλά και σε πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη μέσω του ΟΤΕ TV.
Οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο με πρωτεργάτες τους Οικονόμου, Όττα, Αποστόλου, Σκαθαρούδη (χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους υπόλοιπους) έδειξαν για ένα ακόμη παιχνίδι ότι έχουν ποιότητα και εξαιρετικό σύνολο. 


Η κυριαρχία της Ζακύνθου φάνηκε από τα πρώτα μόλις λεπτά όταν ο Οικονόμου πέτυχε το 1-0  στο 3' με εκτέλεση πέναλτυ και αμέσως μετά στο 6' ο Σκαθαρούδης με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0, δείχνοντας έτσι, ότι πολύ δύσκολα θα έχαναν το σημερινό αγώνα οι γηπεδούχοι. 
Το 3-0 έγινε στο 55' όταν ο Όττα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από το υπέροχο κλέψιμο του Βούκοβιτς στη μεσαία γραμμή, "σφραγίζοντας" έτσι τη σημερινή μεγάλη νίκη.
Να σημειωθεί ότι η Ζάκυνθος είχε και ένα δοκάρι στο 62' ύστερα από σουτ του Όττα.
Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, αλλά για την Γ΄ Εθνική, ο Απόλλωνας είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ, οπότε φέτος η Ζάκυνθος τον... "πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα".

Ας θυμηθούμε λοιπόν στο σημερινό LIVE τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:


ΑΠΣ Ζάκυνθος – Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εορταστική, η προσέλευση των φιλάθλων συνεχής ενώ και οι "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" έχουν πάρει τη θέση τους μπροστά από το κλειστό.


15:00 ΕΝΑΡΞΗ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

3' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛ για τη Ζάκυνθο.... Σέντρα Σκαθαρούδη και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλμπάνη, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ και στην εκτέλεση ο Οικονόμου έκανε το 1-0 για τη Ζάκυνθο. 

6' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για τη Ζάκυνθο.... Καταπληκτική μπαλιά του Όττα στον Σκαθαρούδη, αυτός μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για τη Ζάκυνθο! Και το αφιέρωσε στην μητέρα του μπροστά στις κάμερες του ΟΤΕ TV το οποίο και καλύπτει ζωντανά τη σημερινή αναμέτρηση. 

12' ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ: Η Ζάκυνθος ξεκίνησε όπως και τις προηγούμενες φορές στα εντός έδρας παιχνίδια της, με ασφυκτικό πρέσινγκ από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, "πνίγει" τον αντίπαλο και πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ. 

19' Το 2-0 παραμένει, ενώ οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ φωνάζουν "Θεοδόση είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα", δεδομένου ότι το 11880 είναι ο νέος χορηγός της ομάδας της Ζακύνθου. 

28' Κάθετη πάσα του Μωυσιάδη, ο Μανουσαρίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στη μικρή περιοχή, μπλόκαρε ο Ξενοδόχοβ.

30' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όττα, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του  Καρατζιοβαλή.

33' Ωραία ενέργεια του Όττα ο οποίος έβγαλε στον Σκαθαρούδη, αυτός έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

33' Κίτρινη κάρτα στον Μωϋσιάδη. 

36' Κίτρινη κάρτα στον Αλμπάνη, κάτι που ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών στο πάγκο του Απόλλωνα. 

38' Πάσα Οικονόμου στον Σολφερίνο, αυτός μπήκε απειλητικά στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και βγήκε άουτ. 

39' Μόνος του στην περιοχή ο Σολφερίνο, πέρασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ο οποίος τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

40' Ο Οικονόμου έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε πάσα στον Τορεσάνι ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία για τη Ζάκυνθο.

ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 

16:02 EΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46΄ Με δύο αλλαγές και για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το β' ημίχρονο, στη θέση του Σολφερίνο, λόγω τραυματισμού μπήκε ο Βούκοβιτς και στη θέση του Αλπάνη μπήκε ο Καπίας. 

53' Οκτώ λεπτά στο β' ημίχρονο με τη Ζάκυνθο να έχει την υπεροχή και να κρατάει το 2-0.

55' ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ για τη Ζάκυνθο.... ο Βούκοβιτς έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, έδωσε πάσα στον Όττα και αυτός απλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0! 

57' Έχουμε διακοπή στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Ν. Πέττα. 

60' Έχουμε δυο αλλάγες, στη θέση του Πέττα λόγω τραυματισμού μπήκε ο Κουνσόλο και στη θέση του Λι Κουάντιο ο Σακάς.

62' ΔΟΚΑΡΙ για τη Ζάκυνθο... Σύγχυση στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο Όττα έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι όπου έδιωξαν οι αμυντικοί. 

66' Κίτρινη κάρτα στον Σακά. 

75' Κίτρινη κάρτα στον Κουνσόλο, το 3-0 παραμένει με τη Ζάκυνθο να έχει την υπεροχή. 

80' Σουτ του Μπίρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ. 

84' Κίτρινη κάρτα στον Κισκαμπάνη.

88' Κίτρινη κάρτα στον Τορεσάνι. 

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων, το 3-0 παραμένει.

90 + 2'  Αλλαγή για τη Ζάκυνθο, στη θέση του Μπίρη μπήκε ο Νομικός, ενώ οι  ΑΠΕΝΑΝΤΙ φώναζαν  ρυθμικά το όνομα του Χρήστου Χαριάτη καταχειροκροτούμενοι. 

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0




Συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοβ, Στασινόπουλος, Οικονόμου, Αποστόλου, Πέττας(60' Κουνσόλο), Μπίρης(90 + 2' Νομικός), Φωτιάς, Σκαθαρούδης, Όττα, Τορεσάνι, Σολφερίνο(46' λ.τρ.Βούκοβιτς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης(46' Καπίας), Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωϋσιάδης, Παρμαξίδης, Βέντζιος (27;  Προβατίδης), Αθανασιάδης, Βλάχος, Λι Κουάντιο(60' Σακάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαγεωργίου (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας, Πυλαρινός (Αιτωλο/νίας)
4ος: Βασ. Παναγιωτόπουλος (Αιτωλο/νίας)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου