Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Ήρθε… και πήγε Μαχαιράδο (Photos)

Τελικά σήμερα το πρωί ήρθε στη Ζάκυνθο η αποστολή της Καλαμαριάς (με το πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη), ταξιδεύοντας όλη τη νύχτα από Θεσσαλονίκη!
Οι παίχτες αφού ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 13:30 βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου όπου και προπονήθηκαν. Το ότι επέλεξαν το Μαχαιράδο μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού και πέρυσι που ήρθαν στη Ζάκυνθο για να παίξουν με τον ΑΠΣ, στο ίδιο γήπεδο είχαν προπονηθεί. Μάλιστα, ο προπονητής των Ποντίων, Ανδρέας Παντζιαράς (ήταν και στο περσινό ματς) μπορεί να το θεωρεί γούρικο το συγκεκριμένο γήπεδο, μια και στην περσινή αγωνιστική περίοδο, στις 3 Μαρτίου 2013, η ομάδα του είχε επικρατήσει του ΑΠΣ Ζάκυνθος με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το zantesport.gr βρέθηκε στην προπόνηση των Ποντίων και ζητήσαμε μία δήλωση από τον κ. Παντζιαρά, ο οποίος τόνισε: «Καταρχήν, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του γηπέδου για την παραχώρηση. Σε ότι αφορά τον αυριανό αγώνα, προβλέπεται να γίνει ένα πολύ καλό ματς, με καλές καιρικές συνθήκες. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες. Μακάρι να είναι η δικιά μου η ομάδα αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος, γιατί προερχόμαστε από 4 συνεχόμενες ήττες. Σε ότι αφορά τη Ζάκυνθο, είναι πολύ καλή ομάδα που έχει καλή συγκομιδή βαθμών, ειδικά στην έδρα της, όπου διατηρεί το απόλυτο. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να ευχαριστηθεί ένα καλό ποδόσφαιρο».

Η αποστολή της Καλαμαριάς αποτελείται από τους: Βαλσαμάκη, Καρατζιοβαλή, Πιτσόκο, Σακκά, Αλμπάνη, Καπία, Κισκαμπάνη, Μανουσαρίδη, Ορφανό, Βέντζιο, Μωυσίδη, Προβατίδη, Παρμαξίδη, Πέλκα, Λι Κουάντιο, Βλάχο, Γκουγκουλιά και Αθανασιάδη.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ναλμπάντης, Παντελιάδης, Βέργος, Λιόνης και Πασιαλής.

Για την ιστορία να θυμίσουμε τα γκολ και τις 11άδες που είχαν αγωνιστεί οι δύο ομάδες στο περσινό ματς του Δημοτικού Σταδίου. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Λαζαρίδης (2) και Χαλιμπάκης. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει ως εξής:
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παλιούρας, Μπιάζης, Στασινόπουλος Δ., Καρύδης, Τσολακούδης, Γαβριηλίδης, Ψάρρης(45’ Πετράκος), Γκίκας, Μενίκου, Γραμματικόπουλος(78’ Χατζηβαλσάμης), Δημόπουλος.
Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Μπιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Προβατίδης(82’ Μανουσάκης), Χαλιμπάνης, Ταούλας(58’ Λαζαρίδης), Διαμαντόπουλος(89’ Κράβαρης).






Τι κοινό έχουν ο Σκοπιώτης Παπαδάτος και ο τεχνικός διευθυντής της Καλαμαριάς, Αντώνης Χάτζι; Μα φυσικά το κυνήγι!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου