Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Αποφασισμένη για το αήττητο στην έδρα της


Η μεγάλη μέρα έφτασε. Αύριο το μεσημέρι στις 3 ο ΑΠΣ Ζάκυνθος υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι που θα το δει, μέσω της τηλεόρασης, ολόκληρη η Ελλάδα. Είναι το πρώτο ματς στην ιστορία του συλλόγου, όπου για 90 και πλέον λεπτά η Ζάκυνθος θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων, αφού Παρασκευή και τέτοια ώρα δεν υπάρχει άλλη τηλεοπτική κάλυψη.
Την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της Ζακύνθου, βέβαια, δεν τους απασχολεί αυτό, αλλά το πώς η ομάδα θα κρατήσει το αήττητο στην έδρα της και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Χθες η προπόνηση έγινε στο Στάδιο, με τον Τζανλούκα Κολονέλο να βγάζει… το λάδι στους παίκτες του, ζητώντας τους να δώσουν το 100%. Από τον αυριανό αγώνα θα λείψει ο Κυριακίδης, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται για τον Πετράκο να είναι έτοιμος (έχει μείνει πίσω αγωνιστικά από τον πρόσφατο τραυματισμό του).

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ: «Περιμένουμε στο γήπεδο τον 12ο παίκτη μας»
Σιγουριά κάτω από την εστία της Ζακύνθου νιώθουν πλέον όλοι οι φίλοι της ομάδας, αφού ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για το αυριανό ματς, λέγοντας: «Το ματς με την Καλαμαριά είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία ιστορική μέρα για το νησί γιατί το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και θέλουμε να συνοδευτεί και από νίκη, γιατί προερχόμαστε από μία άδικη ήττα στην Κέρκυρα, αλλά για να κρατήσουμε και το αήττητο στην έδρα μας».
Ο Γεννάδιος αναφέρθηκε και για τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο γιατί τον έχουμε ανάγκη και κάθε εντός έδρας ματς μας δίνει δύναμη. Περιμένουμε στο γήπεδο τον 12ο παίκτη μας».

Με… συμπαίκτη τον «11880»
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «ΗΜΕΡΑΣ», ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αύριο θα έχει τη διαφήμιση του ζακυνθινού επιχειρηματία, Γιώργου Θεοδόση (ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας «11880») στο σορτς και στο πίσω μέρος της φανέλας.
Η «ΗΜΕΡΑ» πρώτη σας είχε αποκαλύψει την προηγούμενη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου για το deal, το οποίο «κλείδωσε» χθες το πρωί.

Σφυρίζει ο Παπαγεωργίου (Άρτας)
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την Άρτα θα είναι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης, με βοηθούς τους Σπύρο Χουλιάρα και Αντώνη Πυλαρινό και οι δύο από Αιτ/νία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, επίσης από Αιτ/νία.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων
Η διοίκηση της Ζακύνθου έχει ήδη προς διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Απόλλωνα. Τα εισιτήρια στην προπώληση τιμώνται στα 10€, ενώ την Παρασκευή στα εκδοτήρια, 15€. Τα σημεία προπώλησης είναι: τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ» & «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», η Κρεπερί «LOCOS» και το Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».

Σήμερα το πρωί στο νησί η Καλαμαριά!
Σήμερα το πρωί έφτασε στο νησί η αποστολή της Καλαμαριάς. Μάλιστα, σήμερα στις 13:30 ο κ. Παντζιαράς θα προπονήσει την ομάδα στο γήπεδο του Μαχαιράδου.
Ωστόσο το κλίμα μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να είναι μετά τις 4 απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα που έχουν φέρει τους Πόντιους μακριά από την πρώτη τετράδα. Και το ματς με την Ζάκυνθο φαντάζει για τους παίκτες και για τον Ανδρέα Παντζιαρά ως μια ευκαιρία αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στην Ραιδεστό δεν προπονήθηκαν οι Ναλμπάντης, Παντελιάδης και Πασιαλής. Ο πρώτος και ο τρίτος έχουν πρησμένα γόνατα, ενώ ο Παντελιάδης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου