Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο»


Στην κάμερα του IONIAN CHANNEL και στην εκπομπή «3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ» μίλησε χθες το βράδυ ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο. Ο κ. Κολονέλο αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, καθώς για την παραμονή του στο νησί, την ομάδα και τι βλέψεις έχει γι αυτήν.


Κόουτς, χθες (σ.σ. προχθές) όπως μάθαμε η ομάδα είχε μία ακόμα εχθρική διαιτησία: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να μας βγάλει από τον ρυθμό μας. Νομίζω, όπως και στην Δράμα, όπου ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι και μας ακύρωσε ένα κανονικό γκολ, έτσι και χθες δεν μας αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Κάποιοι θα πρέπει να σκεφτούν ότι αυτά τα παιδιά για να πάνε εκτός έδρας να παίξουν, ταξιδεύουν μίνιμουμ 12 με 13 ώρες μέσα σε ένα λεωφορείο».

Είσαι λίγους μήνες στην Ελλάδα και στη Ζάκυνθο. Πώς νιώθεις; Πώς είναι η διαμονή σου εδώ: «Κοιτάξτε. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα και στη Ζάκυνθο για να αφοσιωθώ στην δουλειά μου και σε αυτά τα υπέροχα παιδιά που έχω στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ το νησί και οι άνθρωποι και σιγά-σιγά το μαθαίνω ακόμα καλύτερα. Όπως μαθαίνω και την ελληνική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο (χαμογελάει). Είναι λίγο δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρω».

Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα στο πρωτάθλημα. Αλήθεια πού μπορεί να φτάσει: «Έχω τη χαρά να έχω στην ομάδα πολύ καλούς χαρακτήρες και παίκτες που κάθε αγωνιστική δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι και ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και να μπορέσουμε να την καθιερώσουμε στην Football League».

Τέλος, ποια η άποψη σου για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας: «Είναι καταπληκτικός! Μας βοηθάει πάρα πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια και δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση στους παίκτες για να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη. Τους περιμένουμε και στο ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Καλαμαριά για να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι
Ρεπό είχε δώσει χθες στους παίκτες του ο Κολονέλο και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής με τον Απόλλωνα 1926, στο Δημοτικό Στάδιο (όπου θα υπάρχει «ζωντανή» κάλυψη από τον ΟΤΕ TV, Sport 4).
Πρόβλημα υπάρχει με τον Παύλο Κυριακίδη που ένιωσε πόνο στο γόνατο και αντικαταστάθηκε, ενώ τις 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε δύο παιχνίδια (όποια δηλώσει η διοίκηση) και 4 κίτρινες κάρτες ο Νταμιάν Σολφερίνο που θα απουσιάσει σε μία αγωνιστική.

Πηγή:  Εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου