Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Πάνε Μεσολόγγι οι Μικτές


Για την πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, το Μεσολόγγι θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί οι αποστολές των Μικτών ομάδων (Παίδων & Νέων) της ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Αν και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να υπάρχει το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, δεν το υποστηρίζει όμως όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι Ενώσεις να… ταλαιπωρούν (άθελά τους) τους νεαρούς αθλητές με ταξίδια εξπρές, όπως το αυριανό. Τι εννοούμε. Η ΕΠΟ δεν χρηματοδοτεί τις Ενώσεις της όπως θα έπρεπε για τις Μικτές ομάδες, με αποτέλεσμα αύριο οι αποστολές να φύγουν από Ζάκυνθο με το πρώτο δρομολόγιο (6 το πρωί) να ταξιδέψουν για Μεσολόγγι και αμέσως να μπουν (οι Παίδες) για ζέσταμα και αγώνα. Το μεσημέρι μόλις τελειώσουν και οι Νέοι (περίπου στις 17:00 να φύγουν για να προλάβουν το τελευταίο δρομολόγιο. Αυτό το ποδόσφαιρο ονειρευόμαστε στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα που πάει σε ένα ακόμα μουντιάλ!!!


ΠΑΙΔΕΣ
Ο Ενωσιακός προπονητής των Παίδων, Παναγιώτης Γουσέτης θα πάρει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Πομώνης Στέλιος, Κοτσώνης Νίκος, Κολέτσης Χρήστος, Μαρούδας Πέτρος, Κυριάζος Μιχάλης, Θεοδόσης Ιωάννης, Κοτσώνης Διονύσης, Μαρίνος Διονύσης, Δεδούσης Λεωνίδας, Μεταξάς Ελευθέριος, Δρόσος Ανδρέας, Τσουκαλάς Βαλάντης, Τσιριγώτης Άκης, Κούτσης Νίκος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Βυθούλκας Γεώργιος, Λυμπερόπουλος Χρήστος και Βούλτσος Θεόδωρος.

Το πρόγραμμα των Παίδων είναι το εξής:
13:00 ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ «Θ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ»
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΧΡΕΛΙΑΣ – ΜΙΖΑΛΟΥ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

12:00 ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)

ΝΕΟΙ
Ο Ενωσιακός προπονητής των Νέων, Νίκος Μαβίδης θα πάρει στην αποστολή τους κάτωθι: Σιούκας Διονύσης, Καμπιώτης Γιώργος, Βαρυπάτης Μιχάλης, Μαμφρέδας Διονύσιος, Γιοβάνης Ηρακλής, Βυθούλκας Ιωάννης, Τεμπονέρας Σπύρος, Ρίκος Παναγιώτης, Μαρίνος Σπύρος, Ματαράγκας Ανδρέας, Σκιαδόπουλος Γεώργιος, Μπακάμης Παναγιώτης, Ασίμης Αντώνης, Ντάσης Χρήστος, Λούντζης Ανδρέας, Μποζίκης Αλέξανδρος.

Το πρόγραμμα των Νέων είναι το εξής:
15:00 ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ «Θ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ»
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΡΕΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ – ΜΙΖΑΛΟΥ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

13:45 ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)

πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου